VECKANS TO DO

IPhone from Ideal Of Sweden
Veckans schema: 

Måndag: Träffade min psykolog! Fixa naglarna hos @felicianaiils, de måste ju bli fina till fredag. Åka hem till min inrednings-kund och hämta nycklar. Fortsätta med att planera nästkommande homestyling. Gå igenom mailen ordentligt! Ska försöka få till ett träningspass innan kvällen är slut.

Tisdag: Starta dagen med träning. Packa ihop för styling. Boka bud, börja styla lägenhet på Kungsholmen. Hämta upp grejer på NK. På kvällen eventuellt träffa Klara. 

Onsdag: Fortsätta med homestylingen. Hämta Johannes & Emmas hund Leo från hunddagiset. Spraytanna mig hos Linda. Det är verkligen dags för ny färg, känner mig  så blek. 

Torsdag: Göra det allra sista på stylingen, fixa med blommor, kryddor bl.a. Försöka hinna få till ett träningspass. 

Fredag: Elle-galan! Så himla kul, jag ska gå på Elle galan för första gången. Ska dit med Emma. På förmiddagen ska jag jobba och runt 14 ska vi vara på Grand Hotel där vi bl.a ska få håret fixat. Så lyxigt! Kl 18.00 går galan av stapeln. Efter Elle galan ska jag och Emma bo på hotell. Så det blir en riktigt härlig fredag! Det ser jag fram emot 😌 

Lördag: Hotellfrukost med Emma, SPA om vi hinner med. Åka hem, packa ihop och ta bilen till Norrköping där 25års fest för Jessica väntar. Jag, Henke & Tove åker från Stockholm. Ska bli så kul att få hänga med alla vänner från Norrköping. 

Söndag: Lär jag vakna upp bakis och vara tröttare än någonsin efter 2 dagars party. Jag tror jag gör rätt i att inte planera in någonting här 😉 haha. Möjligtvis svänga förbi mamma och bli bjuden på lagad mat haha. Kan tänka mig att vi drar oss mot Stockholmo på eftermiddagen/kvällen. 

Det var den veckan de! Hur ser er vecka ut? 

0

1 reaktion på “VECKANS TO DO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *