BLOGGER OF THE WEEK

Godmorgon hjärtan! Nu var det ett tag sen jag körde på detta, tror senast var i somras. Jag vet hur otroligt mycket ni uppskattade detta och jag älskar själv att hitta nya bloggar. Vem behöver inte ny inspiration såhär års?  Jag gillar även att lyfta mindre bloggar som behöver en extra push. Detta inlägg brukar vara superpoppis så nu kör vi igen. Har du en härlig blogg du vill tipsa om eller följer du en grym bloggare? Let me know! Kommentera bara här nedan, så kanske du blir veckans blogg. Nästa måndag presenterar jag veckans blogg! 

0

20 reaktioner på “BLOGGER OF THE WEEK”

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Åh älskar sånt här ju!!!! Jag vill gärna bli Blogger of the week här hos dig, hade varit så grymt.

  I min blogg, HANNAGOTHBERG.SE får ni hänga med mig som artist, föreläsare och modegalning. Bjussar även på en hel del inredning och texter, allt för att peppa mina läsare. Jag vill inspirera andra till att VÅGA mer och att ingenting är omöjligt, alla kan uppnå sina drömmar om man verkligen VILL <3 KRAMIS till dig Rebecca!

 • Carolina skriver:

  Ååh vad kul!! Jag är jättegärna med. Vardagsbloggar mest och fångar det som händer runt omkring!

  http://nouw.com/carolinalingh

 • Men åh vilken omtänksam tanke! Jag är jättegärna med 🙂

  http://www.devote.se/rebeckarosengren

 • MALIN RÖNNQUIST skriver:

  ÅÅH VAD SKOJ!

  Jag är jättegärna med! Nybliven mamma (eller ah, snart 16 veckor!) och vardagsbloggar, mycket inredning och outfits men även på lilla hjärtat!
  Håller en tumme!

  pss. tack för en underbar blogg! <3

 • Ida skriver:

  Åh vilken rolig grej och tänkte faktiskt tipsa om min egen blogg som ni gärna får besöka. Jag älskar glamour, glitter och dras till allt som blänker därför hittar ni en massa glammig mässing hemma hos mig och kläder som går i guld och skiner. Hos mig är det fokus på det som gör mig glad; vänner, min man, champagne, inredning och mode men samtidigt det som är tufft och då främst sorgearbetet efter min mamma och att försöka hitta tillbaka till mig själv. Välkomna in till mig på http://www.idior.se.

 • ANNIKA BLOM skriver:

  Åh vad kul! Jag är gärna med och vill gärna bli blogger of the week!! 😍

  Jag har precis startat min blogg, just nu befinner jag mig på Boracay I Filippinerna där jag såklart bjuder på snapshots I bloggen. På bloggen får/kommer man följa min vardag, resor, träning och tips 👌

  Kram till dig!

 • ANNIKA BLOM skriver:

  Åh vad kul! Jag är gärna med och vill gärna bli blogger of the week!! 😍

  Jag har precis startat min blogg, just nu befinner jag mig på Boracay I Filippinerna där jag såklart bjuder på snapshots I bloggen. På bloggen får/kommer man följa min vardag, resor, träning och tips 👌

  http://nouw.com/annikablom

  Kram till dig!

 • Madeleine skriver:

  http://madeleinepalo.com I min blogg får ni följa min vardag och även ta del av mitt stora fotointresse, resor och min förkärlek till att äta fina frukostar!

 • ISA skriver:

  det här är ju superkul!! skriver varje gång, desperat? hehe 😉 Har hittat flera bra bloggar via dessa inlägg så hoppas hoppas man själv får bli det nån gång. Har en livsstilsblogg på isabyl.se där jag skriver om allt möjligt! Mycket fika, mycket drömmar, mycket pepp vill jag tro iaf 😉

  http://isabyl.devote.se

 • Julia skriver:

  Kul! 😀 jag själv bloggar och har gjort länge. Främst för mig själv, som min egna dagbok liksom. Sedan jag började blogg här på nouw har jag fått fler läsare vilket känns väldigt kul. Längtar till min kommande flytt som nu är mindre än en månad bort då jag äntligen ska lämna min studentlya (tar examen nu på fredag och det blir en rejäl nystart med både lägenhet, jobb och ny stad) och få dela med mig av det. Hihi. Kram på dig. <3

 • Ninni skriver:

  I min blogg skriver jag om allt som händer i mitt liv. Träning, resor och om min utbildning till inredare. Kram!

 • Sanna skriver:

  Bloggar dagligen om inredning, mode och ger en hel del tips och inspo. Fotar en hel del och älskar att stå bakom kameran, vilket jag delar med mig av I bloggen 🙂 Kram!

 • Sarah skriver:

  Åh jag skulle verkligen vilja!! Norrköpingstjej med två barn som nyss köpt ett 20-tals hus. Helt inne i fix och renovering med huset samtidigt som vi tar hand om två små barn. Pappa Filip är pappaledig och jag står för inkomsten i hemmet i åtta månader framöver 😎 Nouw.se/Sarahkotisuo

 • Emma Nordström skriver:

  Jag är gärna med!

 • Marielle skriver:

  Vilken bra grej!
  Jag vill tipsa om min egen blogg där mitt syfte är att få andra att må bra inombords, våga vara sig själva och gå sin egen väg. Jag delar med mig av mycket tips, tankar och känslor, inspiration och vardag. Allt jag tycker om helt enkelt. Kram! 🙂

 • Siri skriver:

  Så kul att du lyfter upp andra bloggar! Om man får vara lite ful att tipsa om sig själv?? Jag har bloggat så länge nu (7år??) och verkligen försökt att få min blogg att inspirera andra och bli större. Det är inte förens nu efter jag bytte bloggportal som fler har fått upp ögonen för min blogg! Jag vill inspirera andra och älskar allt med foton och detaljer att göra. Så det hade varit så kul att få fler som får upp ögonen för min blogg och all tid jag lägger ner för att inspirera andra 🙂 Det är så roligt att få positiv respons så man vill fortsätta! Kramis

 • vilken fin grej! jag vill såklart jättegärna vara med och tävla 🙂
  Jag bloggar om allt som har med glädje och välmående att göra. Det är en hel del träning, men också inspirationsinlägg om kroppspositivitet, att älska sig själv och att skapa ett liv där man är lycklig. Älskar också att dela mig mig av recept på goda frukostar och nyttiga mellanmål/snacks. Jag vill att folk ska läsa min blogg för inspiration, motivation och glädje helt enkelt 🙂
  Håller tummarna nu, kram på dig fina! <3
  blogg: http://www.feliciashappyplace.se

 • Matilda skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om http://www.styledbyotilia.se . Hon är en certifierad inredare som ger inspiration och tips inom inredning och styling. Kolla in henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.