NY MATTA

I inlägget förekommer reklam för Ellos, inlägget innehåller annons länkar.carpet

Matta_HÄR  (click)

Vi har beställt en ny matta, dock ganska lik den vi har har nu (DENNA), vi har den cremevita/mörkbruna) men jag gillar att denna ovan är lite ljusare, har tunnare streck och har fransar. Den kommer bli så himla fin i vårt vardagsrum. Jag är även sugen på ett nytt soffbord men det får bli lite senare, en sak i taget 😉 Mattan kommer från Ellos och just nu har dom även 20% på alla mattor + all belysning, så då kan det ju vara bra att passa på om ni kikar efter en matta eller en ny lampa.  Åh längtar tills den kommer nu, nu är även all jul bortstädad, ganska skönt faktiskt och nu jag längtar jag verkligen tills våren kommer. Speciellt inrednings-mässigt. Visst blir man sugen på nytt såhär efter jul? Nu ska jag se ett avsnitt av White Collar och sen sova. Imorgon väntas en ny vecka, så peppad!

Vad tycke ni om mattan?

1

3 reaktioner på “NY MATTA”

 • Ebba skriver:

  Hej! Jag undrar om du kan tipsa på hemsidor med snygga brickbord. Även hur man bäst inreder med kuddar i en mörkgrå divan soffa.
  tacksam för svar!
  Kramar från Ebba 🙂

 • Bojana skriver:

  Mattan är så himla snygg, vet att HM har liknande också. Jag är sugen att beställa denna till yngsta dotterns rum..
  Kram
  Bojana

 • Sarah skriver:

  Åh om du säljer din gamla mattan vill jag VERKLIGEN köpa 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.