LOOKS FROM 2016

img_4560img_4561img_4563img_4564-1img_4565img_4566img_4567img_4568-1

24 looks from 2016

Jag kände att det även kunde vara roligt att köra en liten sammanfattning på klädåret 2016 också. Så här är 24 looks från förra året. Det är inte alla men jag valde ut mina favoriter. Jag tror 2016 var året där jag publicerade minst outfits någonsin. Jag tappade inspirationen i omgångar och hade inte alls samma möjlighet att fota. Samt att jag inte alltid var så nöjd med mig själv och då kände jag inte heller att jag kunde inspirera er. Men här är iallafall ett gäng! När det kommer till kläder och stil så känner jag även där att 2017 kommer bli starkt. Jag har redan en massor inspiration redan nu och har redan grymma klädkombinationer på näthinnan. I år ska jag försöka jobba ännu mer med fotografer, så att det alltid kommer schyssta looks regelbundet. Samt att jag även ska bli bättre på att visa upp looks i vardagliga miljöer. Tycker det är så inspirerande, typ hemma hos sig själv, på kontoret, på en restaurang eller på en fest. Ja ni fattar vad jag menar. Många bloggare som gör just det och gillar det naturliga i det.

Efter denna summering av alla 24 looks från 2016 så vill jag självklart höra vilken som är er absoluta favorit? Vilken är din favvis?

0

5 reaktioner på “LOOKS FROM 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.