FRESH & FANCY

Mamma följde med mig till Stockholm ju efter mina dagar i Norrköping. Så kände vi för att göra något idag trots kylan. Så vi åkte till Mall Of Scandinavia. Strosade omkring där, åt lunch och bara myste. Vi båda tog en varsin sallad med Quinoua, fetaost, kyckling, falafel, vindolmar och soltorkade tomater. Så himla fräscht och gott. Allt är ju vegetariskt förutom kycklingen och den skulle jag faktiskt kunna skippat men men. Jag vill helt klart bli bättre på att äta vegetariskt, det är också ett mål utöver de jag skrev igår. Vill ha minst en köttfri dag i veckan. Jag älskar ju vegetariskt och finns så mycket gott man äta. En utav mina favoriträtter är faktiskt vegetarisk! Det är helt galet vad köttindustrin förstör miljön och det minsta man kan göra är iallafall att skippa äta kött ibland! 

Hur tänker ni? Äter ni mycket vegetariskt? 

0

2 reaktioner på “FRESH & FANCY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.