NEW YEARS EVE 2016

Runt 18 kom alla underbara vänner hit, då började vi med att dricka ett och annat bubbelglas till fördrink. Därefter vankades det trerättersmiddag, först Toast Skagen till huvudrätt blev det oxfilé med hasselbackspotatis gorgonzolaost och pepparsås. Sen så avslutade vi med en lyxig pannacotta med vit choklad och passionsfrukt. Allting var så gott, vi gjorde så i år att alla hade en varsin rätt tillsammans med någon. Så jag & Henke hade ansvar för efterrätten. Perfekt tycker jag att göra så, så slipper någon stackare stå och fixa allt själv! Efter trerättersmiddagen låg i kistan var det dags för massor lekar, musikquiz, beerpong & femkamp. Min käre bror och Stevie hade styrt upp kvällen riktigt bra. Jag älskar verkligen att tävla och köra lekar. Så sjukt roligt! Jag är verkligen tjejen som går all in också på allt. Ni kanske såg lite av min tävlingsanda på Snap? 😉  haha. Kanske föresten vore en affärsidé att ha alkolås på Snapchat haha. Någon som känner samma? Tur att de iaf försvinner efter 24 h. Dock sjukt kul att se andras 🙂 Sen blev det iallafall tolvslag, sång, dans, charader och beerpong fram tills klockan blev 05.00 haha. Nästan alla sov över också, kändes typ som man var på klassresa. Så mysigt när alla vakna imorse. Vi slutade upp ganska fort i soffan allihopa, ringde och beställde pizzor och sen har vi inte gjort mycket mer än att hängt i soffan. Precis som det ska vara på nyårsdagen, ellerhur? 🙂 

GOTT NYTT ÅR VÄRLDENS FINASTE LÄSARE!!! Hoppas ni haft en helt underbar nyårsafton!!

0

4 reaktioner på “NEW YEARS EVE 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *