DETAILS IN FOCUS

img_2849.jpgimg_2631.jpgimg_2364.jpgimg_2362.jpgimg_0880-2.jpgimg_2633.jpg

Hallå där! Idag har jag hunnit med en hel del, jag har tagit tag i mailen, varit på kundmöte, skrivit offert, skrivit fakturor, var förbi Klaris på en fika i hennes mysiga lya och varit på Mall of Scandinavia och bytt våra påslakan som blev fel. Älskar när man får mycket gjort, dock är min fot inte riktigt som den ska vara och den är nog lite överansträngd efter jul och allt. Har väl gått/sprungit lite väl mycket på den, vet ni föresten vad jag gjorde häromdagen? Som grädde på moset, eller det kanske jag skrev? Att jag trampade på vårt glas, så glasspetsen åkte rakt upp i hälen på den skadade foten haha hur fan lyckas man? Så typiskt mig! Jag känner typ ingen klantigare än mig själv, det händer typ något nytt varje dag. Henke kan dock tycka det är lite jobbigt att bo med mig ibland haha. Allt jag tar i eller håller i tappar jag/slår i. Men lite charmigt är det kanske, eller? 😉 Önsketänkande.. Nu ska jag fortsätta kolla på sällskapsresan innan det är god natt. Så skön film ändå! Hoppas ni haft en härlig onsdag 🙂

0

1 reaktion på “DETAILS IN FOCUS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.