NY LAMPA & DUBBELTÄCKE!

Överkast_HÄR / Sängkappa_HÄR / Påslakan_HÄR / Lampa_HÄR / Vägglampor_HÄR

Äntligen så har vi ny lampa till sovrummet, det är svårt det där med belysning. Men eftersom vår vägg och vår garderob är ganska ruff och hårt. Så kändes det som det behövdes något mjukt och varmt i lampväg, därför tyckte vi denna i tyg blev perfekt. Sovrummet blir liksom lite snällare med den. Nu vill jag bara att det där himla glaset ska på plats så jag kan visa er vårt bygge. Men snart så, den som väntar på något gott 😉 Henke fick även ett dubbeltäcke och nya kuddar i julklapp av min familj, hur bra? Så mycket mysigare också! Så perfekt när pojkvännen får prylar som man själv kan dra nytta av haha. Nu ska jag faktiskt inte skriva mer, detta blir mitt fjärde inlägg idag. Fan vad härligt. Nu ska jag dricka lite te, julmust och ta en lussebulle. Man får ju fortsätta njuta av julen som finns kvar, för än är det inte över helt hihi. Puss och ha en fin kväll hörrni <3

Vad tycker ni om lampan och sovrummet? 🙂 

1

3 reaktioner på “NY LAMPA & DUBBELTÄCKE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.