NO GLITTER, NO PARTY! 

img_3471

Shoes_Zalando ( Brand:Missguided) HERE

Nyårspjuxsen har anlänt om man säger! Det är så mycket kärlek till dessa skor, ren perfektion enligt mig. Vem kan få nog av glitter? Inte jag iaf! Ju mer desto bättre haha 😉 Nu är jag på jakt efter ett par glitterstrumpor, tror att Lindex ska ha ett par fina. Tove hade nämligen köpt ett par till julklappsleken sist. Så tror minsann jag ska ta och spana in dom. Måste även passa på att tacka till den underbara tjejen som tipsade om var jag kunde finna fina nät-strumpor, för jag gick dit och köpte de sista. SÅ nöjd och tacksam. Ni är alltid så peppande, stöttande och hjälpsamma. NI är fan bäst!

0

4 reaktioner på “NO GLITTER, NO PARTY! ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.