LUCKA #24

I samarbete med Marshall!

 

Godmorgon mina bästa! Hoppas ni sovit gott och haft en härlig uppesittar-kväll.  Tänk att idag är det julafton, galet ju! Då var det dags att öppna lucka nr 24, den allra sista luckan för i år. Så hoppas ni varit nöjda med alla luckor hittills, idag är den bästa luckan av dom alla såklart. Nämligen en fet högtalare från bästa Marshall. Alltså denna är så fet, så snygg och ruskigt bra ljud. Vem vill inte äga denna? Luckans värde är 4,995 kr.

För att vara med i dagens lucka ska du:

 – Kommentera här med namn + mail samt skriva vilken favoritlåt som är din just nu? Vilken låt var den första du skulle spela om du vann?

Stort lycka till och god jul världens bästa läsare <3

Stort grattis till Mimmie! Du kommer bli kontaktad inom kort 😀

0

75 reaktioner på “LUCKA #24”

 • Angelica skriver:

  Att få vinna denna högtalare från marschsall skulle vara magiskt!😍 Min favoritlåt just nu och som jag skulle välja att spela först är Coming home med Ruben, älskar den låten👌🏼
  Jag håller tummarna för vinst!!
  God jul, Rebecca🎅🏼🎁

 • Anna wickell skriver:

  Min absoluta favoritlåt är ”spm jag hade dig förut” med Melissa och Lars winnerbäck. Den är så fin och magisk!

  Hade jag vunnit hade jag varit så cheesy och spelat ”we are all the winners” inte bara för att det är en ”vinnarlåt” utan för att det är så mycket power och så mycket gemenskap i den låten. Har så starka minnen till när man spelade fotboll eller vann en danstävling. En låt som varit med sen man var liten!
  Kram på dig fina Rebecca och Godjul!

 • Jenney Hansson skriver:

  Min absoluta favoritlåt just nu är The Weeknd – Nothing without you. SÅ bra!
  Den första låten som jag skulle sätta på är Passion play med William Fitzsimmons. Det är den låten som betyder allra mest för mig. Den har varit med mig genom sorg, glädje och jag tröttnar aldrig!

  God jul, Rebecka!

 • belinda skriver:

  God jul going!!

  Lite oväntat skulle jag välja ”Eternal love” från årets Så mycket bättre. Jag är egentligen en ”pop-tjej” men denna låten är magisk. Och väl passande för denna högtalare skulle jag säga med gammaldags glans.

 • Helen Andersson skriver:

  Favoritlåt just nu: Let’s hurt tonight – Onerepublic

  Första låt jag skulle spela: Super 8 -Danny Saucedo/ Så mkt bättre

 • Emma Bergroth skriver:

  Åh vilken rolig tävling!! Min favorit låt just nu är Say You Wont Let Go med James Arthur.

  God Jul <3

 • Nadja skriver:

  Ååååh nu blir man ju alldeles till sig såhär på julaftonsmorgonen, bättre lucka går ju inte att hitta! TACK för att du satsar så hårt på oss, du är helt amazing.

  Om jag (peppar peppar ta i trä) fick äran att vinna denna lucka skulle jag spela Justin Timberlake – Can’t stop the feeling. Jag vet att den inte är en av de nyaste låtarna direkt, men sedan den kom har jag infört en ny morgonrutin: Jag sätter på den låten och dansar hejvilt medan jag väljer kläder och sätter på mig smink. Världens bästa tips btw, man blir så mycket gladare av att börja dagen med lite musik och dans!

  GOD JUL PÅ DIG! Hoppas du får en fantastisk dag. Kram

 • Julia skriver:

  Julkalendern har varit toppen, verkligen!

  Min favoritlåt just nu är den gamla låten ”I was here” med Beyoncé, men om jag vann skulle första låten på vara Bruno Mars -Uptown funk för massa dans och firande!

 • Therese L skriver:

  The Weeknd-Angel 😊👍🏻

 • Johanna skriver:

  Hur grymt att du denna vill ge,
  denna lucka kommer göra succe!
  Att luckan är den bästa råder inget snack,
  att du fixat så fint till oss – stort tack <3
  Om jag denna under granen skulle upptäcka,
  med en hälsning från dig Rebecca.
  Skulle jag spela årets bästa sång,
  som alltid gör mig glad och på språng.
  Starboy med The Weekend är så grym,
  perfekt på både fest och träning på gym.
  Får mig alltid att dansa och hoppa,
  en känsla av att inget mig kan stoppa!
  Tänk om den skulle ligga i min julstrumpa,
  då skulle jag dansa och skaka min rumpa!

  God jul & gott nytt år bästa Rebecca! Ser fram emot nästa år med din blogg – massa inspiration, glädje och tips! Tack <3

 • Ida Lindström skriver:

  Åhh jag är verkligen besatt av musik och gissa om min man hade blivit världens lyckligaste om jag vann den här, gissa varför!? Jo, för jag går hela tiden runt och spelar musik från min mobil hemma från mobilhögtalare vilket gör min man smått galen. Ha ha! Jag har helt snöat in på min gamla idol med magrutor från himmelriket och som gärna poserar på en bubbelgumsrosa badmadrass i en turkos pool, jag talar så klart om Peter André! Hans julskiva är faktiskt fantastisk och jag hade spelat hans version av ”Let it snow” på högsta volym om jag vann, det är även den låten som jag lyssnar på mest just nu. Puss och kram från Ida

 • Åse skriver:

  God jul på dig fina! Min sambo skulle börja gråta av lycka om jag vann den här luckan haha. Min music-obsession just nu är Lightweight av Galavant. Kan tänka mig att den basen kommer vara sjukt tung i de här högtalarna!

 • Lina skriver:

  jag skulle spela justin bieber – sorry ❤️❤️❤️ god jul rebeccaaaa!! 😍

 • Linnea R skriver:

  Linnea Rudstam + [email protected].
  – den låt som är min favorit nu, då och antagligen typ föralltid är Queen – It’s a hard life. Den hade låtit ännu mer fantastisk i en högtalare som denna. God jul!

 • Ida skriver:

  Holy moly,tomten jag har varit snäll😇Alone med Allan Walker🙌🏿

 • Linn U skriver:

  Sjukaste priset!!! 😍
  Min favoritlåt just nu är Ain’t my fault med Zara Larsson. Ger mig all the feels 🙌🏼 Så det är nog den jag skulle spela först på högtalaren om jag vann!

 • Eleonor skriver:

  Oj så svårt att bestämma en specifik

 • Eleonor skriver:

  Å NEJ! Jag råka skicka iväg utan att vara klar! 😂🎅🏼 Svårt att välja en specifik favoritlåt de finns så många. Men Ted Gärdestad funkar alla dagar på året trots att de mest får mig att tänka på sommar. ”Oh vilken härlig dag” skulle bli den första jag spelade! GOD JUL REBECCA!

 • Karin skriver:

  Min favoritlåt just nu är den klassiska ”Fairytale of New York”! Den går bara inte att ledsna på.

  Om jag skulle vinna skulle jag spela Robbie Williams nya singel som är så bra och kräver bra ljud/högtalare.

  Oavsett tur eller inte vill jag tacka dig för 24 fantastiska luckor och det jobb du har lagt ner! Ha nu en underbar jul hemma i ditt vackra hem. GOD JUL! KRAM Karin

 • Vivian skriver:

  Amen shit DRÖÖÖÖM ju!!!!!!!! God jul Rebecca!!!
  Just nu lyssnar jag på lady gagas nya skiva, men hade förmodligen spelat en adele eller lana del rey

 • Alice skriver:

  Låten ”Kärlek i paket” går varm hemma hos mig i juletid, och jag tänker på alla de människor som med ångest i hjärtat upplever julen. När högtiden känns tvångsmässig och falsk, snarare än bidrar med sann julglädje. Kram till er❤️

  Om jag har turen att vinna kommer jag absolut spela Florence + The Machines låt ”Shake it out”. Jag fullkomligt ÄLSKAR den! Oavsett dagsform och humör: Euforisk, nedstämd, förvirrad…. Så gäller det bara att dansa och skaka loss som om det inte fanns någon morgondag!

  God jul Rebecca, tack för en grym julkalender!

 • Sara H skriver:

  WOWWW Rebecca,vilket AMAZING avslut på din fina julkalender!!! Både jag och min sambo har verkligen drömt om att äga en sån här Marschall högtalare, så detta hade varit världens bästa julklapp till båda två!! Hehe hade definitivt spelat en av mina favorit låtar Make me (cry) av Noah Cyrus…äälskar!
  STOR KRAM OCH GOD JUL!!!🎅🎅🎅❤

 • Fani skriver:

  Okej, jag är så med på denna tävling! Snyggaste högtalaren ju, älskar att den ser sådär härligt retro ut 🙂 Om jag vann denna snygging skulle Don’t be so shy – (Filatov & Karas Remix) Imany, vara den första låten jag spelade då det är min absoluta favoritlåt just nu och det är en såndär riktig baslåt som ska spelas på högsta volym! *håller tummar och tår* GOD JUL! 🙂

 • Tova Nordin skriver:

  Favoritlagen just nu är Peg Parneviks nya låt New York (handle heartbreak better).
  Den första låten jag skulle spela om jag vann denna Marshall högtalare är Material Girl med Madonna och dansa som om det inte fanns någon morgon dag 🙂

 • Felicia Kyrk skriver:

  Skulle säga super 8 från så mycket bättre, den är så himla fint gjord av Danny!
  Tror att den första låten jag skulle spela skulle vara sexyback med justin timberlake, det är bas i den – vore kul att testa spelarens kapacitet 😀
  God jul på dig! Kram!

 • Victoria skriver:

  Min favvolåt just nu är baby Its cold outside. Så mysig 🎄

 • Sanne svensson skriver:

  Min favoritlåt just nu är ”Innan himlen faller ner” med Kent och den skulle vara den första låt jag spelat om jag vann! Jag kan relatera så mycket till låten men samtidigt så ger den mig power och får mig att vilja fortsätta kämpa!
  God jul och supertack för en fin kalender! 🙂
  Mail: [email protected]

 • Julia skriver:

  ÅH! Jag är en riktig musik slukare. Lyssnar på musik JÄMT. En favorit just nu är Alone med Alan Walker 🙂 KRAM och god jul fina <3

 • Maria skriver:

  God jul Rebecca och tack för din fina julkalender 💕 Den slutar minst sagt på topp med en riktigt drömvinst!

  Nä nu är det hög tid att bli modern,
  skaffa en högtalare som är extern.
  Min nuvarande är säkert åtta år,
  sladden max en meter når.
  Jag får alltid be någon gäst,
  att ta med högtalare om det är fest.
  Med Marshall skulle jag ständigt spela,
  musik i hela lägenheten dela.
  Svänga min lurviga i varje rum,
  utan att känna mig det minsta dum.
  För det finns så mycket bra musik,
  världen är på många talanger rik.
  Är nu för Dannys – Super 8 fast,
  första gången jag hörde den gråten sprack.
  En otroligt vacker stämma,
  som skulle spelas upp här hemma.

 • Paola skriver:

  Med risk för att vara riktigt cheezy … Last Christmas med Wham. Det blir ingen jul utan den 🙂 Den låten skulle göra sig riktig bra på – kanske inte maxvolym, men nästan!

 • Eve skriver:

  God Jul Becca!!! Och big cred till dig för årets julkalender! RIKTIGT grymma luckor, varje dag! 🌟🎄🎁👏🏻

  Och självklart avslutar du med en helgrym också på självaste julafton! Im in! 🙏🏻

  Om jag skulle vinna den (hoppas hoppas hoppas) skulle jag på högsta volym spela ”one call away” (KLYMVX Remix) Den passar såå bra när som. När man behöver komma på bra humör, när man sitter i bilen och sjunger för hela kvarteret, när man står på löpbandet eller när man står i duschen och tror man står framför idoljuryn 😂😂 BÄSTA låten att sjunga till (även fast man sjunger falskt som fasen) & så himla skönt beat i låten!

  GOD JUL fina Becca!! 🎅🏼🎄🎁🌟

 • Josefine skriver:

  Min favoritlåt just nu är helt klart ”All night” med The Vamps och det är utan tvekan den första låten jag skulle sätta på om jag vann! Förresten hur snygg är inte högtalaren? Älskar den! Att få chansen att vinna en grym högtalare och en perfekt inredningsdetalj samtidigt, kan det bli bättre??

  God jul på dig finis!

 • Pontus skriver:

  Min favoritlåt just nu är Diamonds and Rust och den låten skulle jag spela på högsta volym!

 • Michaela skriver:

  Min favvo just nu som jag spelar sönder- Vance Joy-fire and the flood. Och det skulle nog va just den som jag skulle spela som första låt!👌✌

 • Joakim skriver:

  Ghost – square hammer! Grymt bra låt som skulle göra sig bäst med det feta ljudet från Marchallhögtalare!

  / Jocke

 • Helena i Uppsala skriver:

  Adams julsång (O helga natt)

 • My skriver:

  Min absoluta favorit just nu är Tenerife sea med Ed Sheeran! Lyssnar på den dagligen och skulle bli så glad över att få möjligheten att spela som första låt med riktigt bra ljud med denna fina högtalare!

 • Elin Hansson skriver:

  Oh happy day i gospel version! Ren skär lycka om jag vann! Denna högtalare är ju drömmen!

  God jul Rebecca!

 • Clara Sigridsson skriver:

  Om jag hade vunnit en Marshall så hade jag först och främst spelat låten Love Yourself med Justin Bieber 😍 God jul!!

 • Sara Pettersson skriver:

  Kids med OneRepublic såå bra!!

  Mejladress: [email protected]

 • Frida skriver:

  God Jul! 🎄🎅
  Om jag skulle vinna högtalaren skulle den första låten som jag skulle spela vara A head full of dreams med Coldplay.
  Hoppas du får en härlig jul! 😍 Kram

 • Sofie s skriver:

  Favoritlåt ju nu är med Zayn och Taylor Swift- I don’t wanna live forever och jag skulle nog spela den som första låt om jag vann! 😀

 • Martina skriver:

  God Jul fina du!
  Jag skulle lyssna på min absoluta favoritlåt: 22 med Taylor Swift! Eller, jag skulle vilja det men dottern som är chef här hemma hade nog tagit över direkt så första låten hade blivit Uptown Funk med Bruno Mars😁.
  Hoppas din jul blir fantastisk!

 • Malin sandberg skriver:

  Din julkalender har varit så bra och super fina presenter! 👌🏼🎁
  Om jag vann skulle jag spela one dance först, såå bra och härlig låt, blir så glad av den och börjar alltid små dansa när den kommer på 💃🏼
  Fortsatt trevlig jul rebecca 😊🎅🏼

 • Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Vilken drömvinst du plockar fram så här i sista luckan! Helt underbar! Jag har många favoritlåtar men en som jag fastnat lite speciell för just nu är Sinead O´Conner med Take me to church.Och det är inte låten med samma titel som Hozier sjunger. Har alltid en irländsk radiokanal på när jag sitter vid datorn och den låten har något visst!

  https://youtu.be/jMzY_KQIKjU

 • Matilda skriver:

  Min favoritlåt just nu är I feel it coming med weekend 🙂 ifall jag vann skulle jag spela lite härliga nyårsmusik 🙂

 • Mimmie skriver:

  Åh vore så kul att vinna denna högtalare!

  Inte bara jag utan även grannarna mina skulle få njuta till tonerna av Fairytale of New York vilket är låten jag hade spelat om just jag vann, följt av annan härlig julmusik. Min favoritlåt just nu är I don’t wanna live forever med ZAYN.

  Kram och God Jul! ☃️🎁

 • Lina skriver:

  Vilken underbar vinst! 😊
  Jag skulle definitivt spela min favorit artist Jack Savoretti med When We Were Lovers allra först. Svårt att säga vilken låt som är min favorit just nu, beror helt på humör. Men Dannys cover på Super 8 är en av mina favoriter den här vintern.

 • Hannah skriver:

  Så fint pris, och vilken grym kalender du fixat. Allt cred till dig 👏💕

  Min favorit är nog ändå Dangerous med David Guetta, det är en sån jäkla pepp. Och det blir garanterat den första jag drar igång om jag vinner. Bästa låten när man gör sig i ordning för utgång 🎉🍾

 • Lill skriver:

  Hela dagen har jag spelat ”Tomten jag vill ha en riktig jul”, eftersom det är min brorsdotters favorit (och dessutom väcker alla barndomsminnen till liv). Förväntningarna, pirret i magen – så mysigt!

  Med Marshall på maxvolym skulle jag spela Sia’s låt ”The Greatest”. Man blir så jäkla pepp på livet av den! Ingen sätter sig på mig, för jag är tamesjutton bäst. Eller som Grynet skulle sagt: Ta ingen skit. <3

  GOD JUL!

 • Julia skriver:

  Min favoritlåt just nu är James Arthurs Can I be him!
  Den första låten jag skulle spela är en av mina absolut favoritlåtar av Mumford and Sons – Awake my soul på högsta volym. 😍
  GOD JUL! 😘❤

 • Linnea skriver:

  Favoriten så här i juletid just nu är nog, It’s christmas again time – Ida LaFontaine. Första låt skulle nog dock bli Kents 999 eller egoist.

 • Maria C skriver:

  En låt som jag har fastnat för är Lazarus från David Bowies sista skiva. Den skulle vara den första låt jag spelade om jag denna högtalare vann!

 • Anna skriver:

  Åh! Jag skulle spela if you see her, say Hello -Bob Dylan och peppa inför konserten i vår. God jul, bästa Rebecca! ❤

 • Julia Johansson skriver:

  Min favoritlåt just nu är snacket på stan med danny!
  Däremot om jag vinner hade jag tagit med högtalaren till min morfar och spelat cant stop the feeling så är hans favoritlåt och som han ber få uppspelad varje gång han hälsar på!

  God Jul!!

 • Amy skriver:

  Hej!

  På idolfinalen så sjöng idolerna : if I lose myself med one Republic och det var så magiskt och nostalgiskt för mig att höra den låten. Sist jag lyssnade på den var under en skidresa för tre år sedan då väldigt mycket vackert och magiskt inträffade i mitt liv. Tyvärr har livet ändrats mycket sedan den dagen för tre år sedan, men låten fick mig ändå att känna mig varm och glad inombords.
  Det skulle vara den första låten jag skulle spela, föra att erövra den igen och göra den till min- så som livet ser ut idag på både gott och ont.

  Varma hälsningar från Amy

 • Maria Karlsson skriver:

  Har en låt som gått på repeat de senaste dagarna och självklart skulle den låten vara den första som spelades!

  Låten är Spirits med The Strumbellas, en väldigt mysig låt med en glad, positiv och lite magisk-indie stämning, så som jag gärna vill beskriva mitt humör, eller i alla fall det humöret jag vill komma in i när man lyssnar på låten.

  Låten har även ett av mina favoritcitat ”We are all strange, and maybe we don’t wanna change.” Låten säger så mycket med en relativt lätt stämning och är ett av mina bästa musiktips 🙂

  Hoppas du haft en härlig dag!
  /Maria

 • Matilda skriver:

  Min favoritlåt just nu är Kents – utan dina andetag, efter deras avskedsturné där de gjorde en ny magisk version. Den första låten jag skulle spela skulle vara Rodriguez låt ”I wonder”, som är min sambos favoritlåt, för han skulle bli överlycklig om jag kom hem med en Marschall 🙂

 • Jessica Magnusson skriver:

  Åh jisses vilken drömlucka 😍
  Om jag skulle vinna skulle den första låten jag spelade vara Adventure of a lifetime med Coldplay och drömma mig bort! Fick tyvärr inte tag i några biljetter till turnén 2017, men med en Marshall hade jag ju kommit så nära den riktiga upplevelsen som jag kan 😊

  God jul på dig och tack för en grym julkalender !! ❤️

  Jessica Magnusson
  [email protected]

 • Satu S skriver:

  Min favoritlåt nu är Phenomenal Woman eller Green Garden – Laura Mvula!

 • Emely skriver:

  Vilken underbar tävling!
  Jag hade spelat Beyoncé- Formation. Jäkligt passande text för mig, soundet är inspirerande och jag känner att nu ska jag banne mig ta världen med storm- trots motgångar. Och sedan finns det ingen annan kvinna/artist än Beyoncé. Ha det så gott och God Jul!!

 • Zara skriver:

  Vilken DRÖM för en gammal hårdrockstjej som mig! Nu är jag betydligt mindre svart och svår av mig än förr, men kärleken till Marshall består även om jag inte spelar gitarr längre (hade en älskad förstärkare från Marshall). Jag skulle premiärlyssna på något med Jeff Buckley, världens bästa!

 • Ann skriver:

  när det otänkbara händer med mauro scocco för min pappa gick bort i onsdags
  vilken jul <3
  god jul

 • Beatrice skriver:

  Favoritlåt just nu är playing with fire med Blackpink. Sjukt bra k-pop och det första jag skulle kräma på här hemma om jag vann!

 • Sanna skriver:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Skulle så gärna vilja vinna denna lyxiga vinst, och om jag vann skulle jag helt klart lyssna på Alone med Alan Walker som är en stor favorit hos mig.

  Kram Sanna

 • Ellen skriver:

  Den första låten jag skulle spelat är denna!

  https://m.youtube.com/watch?v=joWd2P-6keM

  Det är den bästa jullåten ever, man blir så glad.

  eecederholm instagram

 • Beatrice Molin skriver:

  Åh fantastisk vinst ju!! Min favoritlåt just nu är ”I was here” med Beyonce, det är världens finaste och mest motiverande och peppande låt som finns! Det är den första låten jag skulle sätta på om jag vann!
  God Jul fina du! <3 Kram

 • Johanna Karlsson skriver:

  Vilken fantastisk vinst 😍
  Min favoritlåt är just nu Body in a Box med City and Colour. Fantastiskt budskap och stämmor som ger mig gåshud.

  Första låten jag skulle spela är Journey-don’t stop believin’ och skrålsjunga med för full hals.

 • Jonas Jönsson skriver:

  Grym vinst, jag är med!
  Min favorit just nu är Pantera – Psyco holiday. Titeln låter som en jullåt men nej, haha! Om jag vinner skulle jag faktiskt spela min favorit. Vore riktigt kul att höra den ur en riktigt bra högtalare.

 • Hanna skriver:

  Min favoritlåt just nu, och även den första låt jag skulle spela är The Weeknd – Attention. Om den hade kommit ut för två år sedan så hade jag brutit ihop av att lyssna på den på grund av igenkänningsfaktorn. Nu har jag ett nytt förhållande och kan se tillbaka på låten med ett slags vemod.

  Hoppas du haft en trevlig julafton!

 • Jennika skriver:

  Helt otroligt vilken fin lucka! Jag bara älskar ”I feel it coming” med The weekend och skulle helt klart spela den om jag vann. Skulle bli SÅ glad!

  God Jul! ❤️🎅🏼

 • Disa skriver:

  Favoritlåten är I wonder med Rodrigues men om jag vann hade jag fan spelat spice girls- Tell me what u want 😂✌🏽️

 • Mary skriver:

  Mållös över att du tävlar ut en så fantastisk vinst! Hoppas du hade en bra julafton igår & att julen fortsätter lika bra framöver. Stor kram till dig.

  Vinner jag denna åker hörlurarna av,
  lägenheten ska bada i musik som ett hav.

  Äntligen inkopplad – det är dags,
  att sätta ljudet på absoluta max.

  Minnas tillbaka på årets bästa konsert,
  Håkan Hellström – alla var där.

  En låt som fick mig att gråta,
  så fint budskap och så vackert låta.

  ”Pärlor” är en riktig favorit,
  som mig så mycket pepp givit.

  Handlar om att i motgång fortsätta gå,
  det alltid en ljusare framtid spå.

  Så fortsätt kämpa mot dina mål,
  bestäm dig att ha en vilja av stål

  Håkans budskap är för mig så rätt,
  vid tvivel den mycket inspiration gett.

  Den låten skulle jag direkt spela,
  så mycket glädje som den utdela.

 • Therese skriver:

  Hoppas på att du ibte dragit vinnare än!! Skulle spela 2AM med Astrid S, helt snöat in mig på den låten, så otroligt bra!!

 • Sandra P. skriver:

  Jag skulle vilja spela något från Prince.
  Han var verkligen en av den största….
  God Jul!
  Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.