LUCKA #21

I samarbete med Scandic.

 

Grevgatan 48 ERA Alex K 2016

Hej mina fina! Då var det dags att öppna lucka nr 21 hörrni. Bakom den här luckan så gömmer sig en hotellnatt för dig och din käraste. Antingen om du vill ta med din älskling, mamma, pappa, syrran, brorsan, mormor eller bästa vännen? Luckan innehåller alltså 1 hotellnatt på Scandic för 2 personer, där dessutom deras underbara frukostbuffé ingår. Hur lyxigt? Detta är ju den perfekta julklappen verkligen. Så härligt att få lyxa till det ibland. Jag har bott på deras hotell flera gånger och de är riktigt bra. Deras sängar är så sköna, man sover som en liten prinsessa.

För att vara med i dagens lucka så ska du:

– Kommentera här med namn + mail samt skriva vem du hade tagit med dig om du vann? 🙂

– Lycka till! Tävlingen avlutas 00.00 och vinnaren presenteras i detta inlägg imorgon!

Grattis Eve! Du kommer kontaktas inom kort!

0

68 reaktioner på “LUCKA #21”

 • Malin Stjernberg skriver:

  Skulle definitivt ta med min sambo Henrik! Vi kan såååååå behöva en hotelnatt helt för oss själva <3

 • Jamina skriver:

  Jag hade tagit med mig min kära pojkvän och sambo! Vi båda pluggar och hinner nästan aldrig hitta på saker tillsammans, och nu i januari firar vi 4 år tillsammans! Detta hade varit ett perfekt sätt att fira på.

  Kram <3

 • Anna skriver:

  Jag hade tagit med mig min pojkvän som jag har haft på distans i ett halvår. Vi hade behövt detta 🙂

 • Sarah Granberg skriver:

  Jag såklart hade tagit med min älskade sambo. Att få ladda batterierna en natt innan kiddo nr. 2 kommer vore guld värt. 🙏🏼✨

 • Victoria skriver:

  Jag skulle ta med min man Anton.
  Skulle vara perfekta födelsedagsöverraskningen, vore så roligt att få skämma bort honom då 🙂
  (Det är ju så svårt att veta vad man kan överraska med när han fyller på juldagen!)

 • emma skriver:

  Jag hade tagit med mig min man Arvid. Vi väntar barn i mars, vårat första. Och efter det kommer livet inte bli sig likt, på ett positivt sätt självklart. Men man har ju hört hur svårt det är att få till egentid med partner och detta vore så perfekt för oss att vinna så vi kommer iväg lite lyxigt, bara vi två, innan det är dags! 🙂

 • Eleonor skriver:

  Jag skulle ta med min sambo som verkligen behöver ge MIG mer tid ibland… (: Och han älskar hotellfrukostar.

 • Ida sandqvist skriver:

  Min ”nya” kille som tar mig och barnen med hull o hår skulle jag vilja ge en natt på hotell

 • Om jag skulle vinna så hade jag gärna bjudit med min syster som behöver få skämmas bort lite. En hotellnatt med god frukost hade varit perfekt! Kul ”dagens-lucka” 😀 Kram!

 • Julia skriver:

  Åh, jag skulle utan tvekan tagit med mig min bästavän som alltid finns för mig vad det än gäller. Jag har haft ett jobbigt år och hon har varit där för mig dag som natt. Inget kan tacka henne nog men ett dygn tillsammans bara hon och jag skulle betyda så mycket <3

 • MartinaOlsson skriver:

  Jag skulle tagit med mig min pojkvän! Vi har inte möjlighet att bo tillsammans och vi jobbar mycket/har mycket att göra i allmänt så vi hinner bara ses en-två gånger i veckan. Skulle vara jätteroligt att få bjuda med honom på något sånt här så att vi kan få lite extra tid tillsammans, vet att han skulle bli superglad! 🙂

 • Karin Nordin skriver:

  Åh så lyxigt! Jag hade helt klart tagit med mig min man så att vi hade fått lite tid på tu man hand och sova. Vi har en vild och glad 3,5-åring hemma så det behövs.
  Kram

 • Emma R skriver:

  Grym tävling!
  Jag skulle ta med min sambo som tack för att han har stått ut med mig dethär året 😉

 • Dilin skriver:

  Jag skulle tagit med mig min tvillingsyster! 😀

 • Elin skriver:

  Hade tagit med mig min sambo. Har nyligen fått barn så en natt bara vi två hade varit guldvärd. Tagit vara på varandras närhet och tagit en lång sovmorgon!

 • Amy skriver:

  Hej!
  Jag blev så himla glad när jag såg denna tävling! Det vore helt otroligt fantastiskt att få vinna detta! Jag skulle bjuda med min älskade lilla mamma. Hon är en sådan mamma som aldrig någonsin unnar sig något överhuvudtaget. Kan inte minnas en gång i mitt liv då mamma lyxat till det för sig själv, gjort något roligt eller utöver det vardagliga. Hennes liv har alltid gått ut på att göra oss glada och nöjda och aldrig har hon satt sig själv först. Tanken är att bjuda henne på ett frisörbesök följt av en hotellnatt och sedan avsluta med en underbar frukostbuffé. Jag har inte ekonomin för detta så att få hotellvistelsen gratis hade hjälpt så mycket för att kunna förverkliga detta! Vore verkligen helt underbart! 🙂

  Kramar från Amy

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Jag är med 😀 Hade tagit med mig min pojkvän, inte ofta vi hinner ses då vi jobbar mycket båda två..

  KRAMIS <3

 • Emelie Lüning skriver:

  Jag är med! 😀
  Jag har tyvärr ingen pojkvän, men min bästa vän är lika bra! Hon har även precis fyllt 18 så skulle varit en perfekt julklapp och present, då hon förtjänar de allra bästa! Kram kram <3

 • Melissa skriver:

  Hej.
  Jag skulle ta med min man så vi kom ifrån familjelivet och kan ro om varandra. Vi har haft det kämpigt den sista tiden så detta skulle vara ett perfekt tillfälle att ge varandra mer tid, och bara få umgås han och jag som man och fru.

 • Vivi skriver:

  Önskar att jag hade kunnat säga min kärlek, men han lämnade mig så jag hade tagit min wifey och bästa vän, hon jobbar hela tiden och förtjänar verkligen en lyx-break.

 • Matilda skriver:

  Skulle ta med min pojkvän!

 • Sofie S skriver:

  Hej! 🙂 jag skulle ta med min man Emil. De skulle vara kul att överraska han med en hotell natt bara vi, utan barnen. Vi firar även 10 år tillsammans på nyår så det skulle vara roligt att göra något extra. 🙂

 • Johanna Prim skriver:

  Vilket lyx! Kan ju inte låta bli att vara med; hade tagit med mig Danne för att vi är urusla på att göra sånna saker ihop.

 • Camilla Sandmark skriver:

  Jag skulle ge den här underbara klappen till min pappa och hans fru. De ska åka iväg på en mässa snart och då passar det ju bra med en skön övernattning efter akllt spring.

 • Jenney hansson skriver:

  Jag hade tagit med mig min storebror. Vi bor på varsin sida av Öresund (han bor i Köpenhamn och jag i Landskrona) och vi ses så himla sällan. Alltför sällan, faktiskt. Jag hade så gärna velat ha lite kvalitetstid ihop med honom och det här hade varit ett ypperligt tillfälle.

 • Josefine skriver:

  Åh perfekta julklappen att bara få ta med min pojkvän/sambo på en hotellvistelse. Perfekt avkoppling för oss studenter som annars har rätt så tight budget 🙂 Kramar!

 • Ann-Sophie skriver:

  En lyxkantad hotellvistelse på Scandic vore sensationellt,
  oerhört avkopplande och sååå speciellt,
  tänk att kunna rå om varandra och bara njuta
  shopping och i dotterns sällskap avnjuta,
  min dotter vill jag överraska och hoppas detta pris vinna
  få mamma-dotter tid och ny energi finna
  en dag för oss själva att om varandra rå
  njuta av stillhet och riktigt gott må!
  Ett härligt avbrott i det vardagsgrå
  En härlig övernattning för bara oss två!

 • Frida skriver:

  Hej,
  Jag hade tagit med min kära sambo på en härlig hotellnatt.
  Tack för en superhärlig blogg – sån inspiration att läsa!

 • Julia skriver:

  Jag skulle vilja dela denna upplevelse med min lillebror, komma bort från den stressiga vardagen och bara njuta av en god frukost och kvalitetstid tillsammans med varandra eftersom att vi bor nuförtiden bor långt ifrån varandra!

 • ISA skriver:

  åh superbra luckor du styrt upp! jag skulle ta med min bästis, vi har pratat länge om att vi MÅSTE få till mer vardagslyx och ha riktig kvalitetstid snart. Detta slår ju två flugor i en smäll 🙂

 • Linda skriver:

  Jag skulle isf vilja övernatta med min fina sambo Christoffer. ☺️ Vi sparar till framtida hus o familj så har verkligen inte råd med sånt nu så vore underbart mysigt, är ju så gott med hotellfrulle med 😍 God jul ❤️

 • Helena i Uppsala skriver:

  Storslaget, rent, vidunderligt tyst,
  av varma sommarsolen bli kysst.
  Själva resan är mål nog
  genom dala-, häx-, jamt- och fjällnära skog.
  Vännen min vill visa mig sitt Västerbotten –
  nu hoppas jag på rebfre och vinstpotten!

 • Ida Lindström skriver:

  Åh lätt att jag hade tagit med min man! Åh, tänk att få fly undan till riktig kvalitetstid och det bästa FRUKOSTEN! Åh hade varit världens bästa julklapp! Kramar

 • Alice skriver:

  Efter många års hårt slit på högskolan skulle jag vilja skämma bort min mamma med en lyxig hotellvistelse. Ett dignande frukostbord med färsk frukt i alla tänkbara kulörer och nybryggt kaffe är ju rena himmelriket! Att bara få mysa, njuta och prata över stressfri långfrukost är det absolut bästa med att få bo på hotell! Det är sådant som ger guldkant i livet.

 • Elin Hansson skriver:

  Jag hade tagit med mig min man. Pappan till våra två söner. Efter tio år tillsammans har vi inte tröttnat på varandra – tvärtom. Nu jobbar vi till och med ihop! Men lite egentid hade varit guld värt. Slippa tänka på jobb, hem och alla måsten. Bara vara!

  God Jul!

 • Jennika skriver:

  Jag hade gärna tagit med min älskade sambo på en mysig hotellnatt. Det hade varit en julklapp i världsklass! ☺️🎁

  God Jul!

 • Åsa skriver:

  Jag hade tagit med min sambo Marcus för avkoppling nu innan det är dags för oss att välkomna vårt första barn till världen.

 • Angelica Edström skriver:

  Jag hade tagit med mig min pojkvän och gett honom övernattningen i födelsedagspresent! En mysig dag i Stockholm med shopping, god mat och avslut på ett fint hotell skulle vara perfekt.

 • Josefin O skriver:

  Åhh vilken underbar tävling! Jag hade tagit med mig min sambo, just för att han är värd det och har tjatar om huuuuur sugen han är på att äta hotellfrukost och vilken lyx det skulle vara!

 • Hanna skriver:

  Snart kyrkklockorna glatt slår,
  min bästis ska nämligen gifta sig nästa år!

  Finns ett resmål hon länge om drömt,
  och jag har verkligen inte det glömt.

  För vad kan vara en bättre hippa,
  än att åka till Göteborg och drinkar sippa.

  Känna storstadens puls och energi,
  så vacker stad – fullkomlig magi!

  Dessutom på hotellnatten kunna bjuda,
  glädjen skulle fullkomligen spruda!

  En resa vi alla skulle minnas,
  för alltid i våra hjärtan finnas <3

 • Cecilia B skriver:

  Jag är med och tävlar, vinner jag får min söta mamma följa med mig!

 • Hannah Holmberg skriver:

  Jag hade så gärna tagit med min pojkvän och överraska honom med en hotellnatt! Han har alltid lyckats överraska mig med restaurangbesök och liknande och det skulle vara så kul om jag fick chansen att ge nåt fint tillbaka till honom och verkligen överraska honom!
  Min mail = [email protected]

 • Emely skriver:

  Härlig tävling!
  Jag hade bjudit med mig min fina mamma som verkligen behöver bli bortskämd. Ha det gott!

 • Claudia Kerttu skriver:

  Jag skulle ta med min äldsta dotter. Vi har så roligt tillsammans, en mor dotter helg skulle vara bästa julklappen. Hon har haft svåra år med sjukdom och vi behöver detta, Stockholm vore trevligt shopping, teater och middag!

 • Martina skriver:

  Vilken kalender i år 👏
  Jag hade tagit med mig min dotter. Hon är min favoritperson i hela världen och hon blir så glad när vi åker på ”utflykt”.

 • My skriver:

  Jag skulle ta med mig min bästa vän då hon varje dag i flera år pusslat med jobb, hem, 3 barn och trädgård själv. hon är så värd att få komma bort och tänka på sig själv och bara vara och att för första gången på väldigt länge få sova en hel natt, oavbrutet. Det vore så fint att få ge henne det.

 • Hannah skriver:

  Jag hade tagit med en ny vän som precis som jag nyligen gått igenom en tuff separation. Vi skulle ha så kul om vi drog iväg på en sån här övernattning. 🎉💕

 • Maria K skriver:

  Sen jag bytte östkusten mot västkusten så är det inte lika ofta man har möjlighet att träffa familj och släkt. På en hotellnatt skulle jag bjuda med min kusin, hon är 15 år och jah tror att hon verkligen skulle gilla en tjejhelg i Göteborg med shopping, restaurang och filmkväll i en lyxig hotellsäng med en massa godis. Jag själv behöver bara en liten stund att koppla bort tankarna på att jobb och få njuta av en ordentlig frukost som man själv inte har behövt förbereda 🙂

 • Viktoria Tjärnlund skriver:

  Jag hade tagit med min underbara pojkvän! Perfekt julklapp för oss båda en helg efter massa stress och plugg, något vi båda skulle tycka vore jättehärligt! 🙂

 • Jessica Magnusson skriver:

  åh en natt på scandic hade varit underbart att vinna !
  De få gånger jag bor på hotell är scandic första valet 😊
  Om jag hade vunnit så skulle min underbara sambo få dela vinsten med mig ❤️
  God jul
  Jessica Magnusson
  [email protected]

 • Jonathan skriver:

  Jag är verkligen alldeles för dålig, hörrödu,
  på att visa dig min uppskattning, allra käraste fru.
  Så jag frågar: vill du bo en natt på hotell med mej?
  Jag vet att bubbel, god mat och att bara chilla verkligen är din grej 😉
  Och jag lovar att ställa upp på allt du ber mig göra.
  Du vet att du med en god middag mig enkelt kan förföra!!

 • Madelein skriver:

  Om jag vann så skulle jag ta med mig min mamma. Min bästa vän. Mamma som alltid ställer upp stöttar och aldrig kräver något tillbaka. Jag tror inte hon förstår vilken klippa hon är. Min älskade mamma

 • Malin Gustafsson skriver:

  Åh, jag hade velat överraska min underbara sambo som verkligen behöver få koppla av efter massa stress innan jul, så denna lyxiga julklapp hade varit extra kul! 🙂 Hoppas så på tur för vi behöver få komma bort och bo på hotell är bästa sort! 🙂

  Malin Gustafsson
  [email protected]

  God jul! 🙂

 • Mathilda Lindström skriver:

  Jag hade tagit med min allra bästakompis Carro som haft ett riktigt tungt år när det gäller allt verkligen. Ingen skulle uppskatta detta mer än hon, hon av någon är verkligen värd detta..

 • Julia skriver:

  Jag hade tagit med mig min särbo till en mysig natt tillsammans!

 • Linnea Jönsson skriver:

  Jag hade tagit med min bästa vän och syster! Vi småbarnsmorsor behöver få lite kvalitetstid med lugna middagar, härlig shopping och massor av snack! Slippa tänka på tvätthögar och dammsugare. Bara vara! Det vore en julklapp som
  heter duga!

  /Nea

 • Gunilla Johansson skriver:

  Åh vilken fin lucka! Gillar scandic skarpt!
  Jag skulle ta med min älskade sambo! Vi håller på och renoverar vårt hus, ett neverending project som vi båda skulle behöva få lite skön distans till. Att sussa sött och äta lyxfrukost skulle vara underbart.

 • Zara skriver:

  Min BFF Johanna. Vore fantastiskt att få tid ihop och prata, shoppa, prata, prata, sova, prata och dricka drinkar!

 • Eve skriver:

  Ååh ännu en underbar lucka 😍👏🏻 Jag hade tagit med mig min bästa vän. Vi båda har jobbat otroligt mycket under hösten (hon nytt jobb så det bör ju även firas) och inte hunnit setts så mycket 😔 Sedan vi var små åkte vi på sim-tävlingar ihop och delade alltid rum. Skulle vara en riktig ”ta igen tid” & nostalgi trip för oss ❤️🌟

 • Bea Molin skriver:

  Åh! Jag skulle definitivt tagit med mig min allra bästa vän. Hon har efter mycket problem och fler motgångar i sitt liv mått väldigt dåligt tyvärr, och kämpar nu för att”ta sig tillbaka”. Hon skulle verkligen behöva en natt iväg från allting och slappna av lite, samtidigt som jag vill vara med henne i stunder när det varit svårt och hjälpa henne tillbaka. Hon hade blivit så himla glad för detta <3

 • Jenny skriver:

  Jag hade velat bjuda med min bästa vän – nämligen min mamma! Hon är värd lite vardagslyx och att bli extra bortskämd efter en kall och tråkig vinter. Skulle vara otroligt kul att överraska henne med detta i julklapp!

 • Malin sandberg skriver:

  skulle ge det till mamma som fyller år på nyår så hon och pappa kan åka iväg och bara ta det lugnt! 😊

 • Jenny Edlund skriver:

  Jag är med! Jag skulle tagit med mig min pojkvän. Vi har haft det kämpigt efter en jobbig tid och skulle vara helt underbart att få vinna detta och bara kunna mysa och ta hand om varandra och dessutom avnjuta en god frukost tillsammans. Skulle rädda vår relation❤️

 • Sanna skriver:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få överraska dottern med ett äventyr nu under jullovet. Hon kom faktiskt här om dagen och frågade om vi hade några planer för lovet, och jag fick besviket svara att vi troligtvis bara ska vara hemma. Det hade därför varit underbart att få överraska med detta och få chansen att kanske besöka en ny stad som vi inte besökt förut.

  Kram Sanna

 • Malin skriver:

  Jag skulle ta med min fina mamma 😊

 • Hanna skriver:

  Jag skulle ta med min blivande man Richard! Vi gifter oss nästa år och är båda studenter så vi kämpar för att samla ihop pengar för att betala för vårt bröllop. Tyvärr har vi behövt prioritera bort hotell för bröllopsnatten då pengarna behöver läggas på annat. Så att vinna en hotellnatt för vår bröllopsnatt vore helt underbart!

 • felicia skriver:

  Jag hade tagit med min pojkvän! <3

 • Linnea Sjöö skriver:

  Jag hade tagit med mig Maria, det behöver hon! 😉 hihi PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.