LUCKA # 20

I Samarbete med Eve Karlsson.

 

Då är vi redan på lucka nr 20, tusan så fort det har gått. Kommer typ kännas konstigt att inte dela ut fina vinster till er haha. Alla era kommentarer och er fina tacksamhet gör att jag alltid vill göra detta för er. Det betyder så mycket för mig att ni uppskattar det så mycket. Hoppas ni känner er nöjda med alla luckor hittills. Idag skulle jag säga att en utav de bättre luckorna är. För idag tävlar jag nämligen ut ett Kost & Träningsschema av PT Eve Karlsson som jag själv har jobbat med. Hon är otroligt duktig, driven och har ett sunt tänk gällande träning och kost. Hon hjälpte mig massor, måste nog minsann be om hennes hjälp snart igen 😉 haha. Hursomhelst idag kan ni alltså vinna detta, allt sker online. SÅ alla har möjlighet att delta. Jag menar vem behöver inte lite extra pepp nu när det nya året sätter igång. Alla har inte den möjligheten att ha en PT eller framförallt inte har råd med det. Så här har ni nu chansen att få det helt kostnadsfritt av duktiga Eve.  Ni hittar henne på Instagram under: @evkarlsson

För att vara med om att tävla om dagens grymma lucka så behöver du enbart göra detta:

– Följa Eve @evkarlsson, @peppsomfan & @rebfre på Instagram.

– Kommentera här med ditt namn + mail och skriv att du deltar.

Lycka till. Tävlingen avslutas ikväll och vinnaren presenteras sedan här!

Stort grattis till Linn U, du kommer få ett mail inom kort!

0

35 reaktioner på “LUCKA # 20”

 • Malin Stjernberg skriver:

  Men åh, bästa egovinsten ju! Gick med i VV förra hösten, gick ner 15 kg och nu upp 5. Behöver hjälp nu med att hitta tillbaka!

 • Josefin skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Skulle vara riktigt roligt att ha någon som stöttar och puschar! (Följer alla på insta)

 • Bea Molin skriver:

  Åh så kul, jag är med!
  (Mail [email protected])

 • Karin skriver:

  Jag är med!
  Jag har alldeles nyss förminskat mina bröst ordentligt vilket har gett mig en slankare kropp generellt MEN har en rund mage som gärna får bli lite mer plattare för helt plötsligt är det magen som putar ut mer än vad tuttarna gjorde, haha!
  Hoppas på tur! Kram

 • Sofie S skriver:

  Jag är med! 🙂

 • Detta skulle jag verkligen behöva då jag inte har kommit igång efter sommaren;) Gärna med!

 • Linda skriver:

  Jag är med 😍

 • Ellen skriver:

  Åh jag är med! Alla behöver väl detta efter nyår men Gud jag håller tummarna att jag vinner denna gången. Heja heja!

 • Nadja skriver:

  Wow, grym lucka! Jag har precis önskat mig en pulsklocka i julklapp i hopp om att lyckas motivera mig själv till att träna lite mer, men det här slår ju allt! Ska till Australien nästa år och kommer behöva sköta all min träning på egen hand så är lite orolig för att jag kommer slappa ihop totalt, men det här skulle ju rädda mig!

  God jul på dig snygging, hoppas du får massa fina klappar i år efter allt du delat ut till oss! (håller tummarna)

  (följer alla på instagram)

 • Gabriella skriver:

  Vilken grym grej! Att en gång för alla få ta tag i sig själv med lite hjälp! 2017, nu kör vi! Är gärna med och tävlar 🙂 Följer på sawannahortiz på insta!

 • Julia skriver:

  Jag är med! 🙋

 • Paula Kopkin skriver:

  Jag är med, klockren julklapp till mig själv. Hoppas hoppas.

 • Linn U skriver:

  Jag är med (instanamn @linnulterman).
  Den här vinsten vore PERFEKT då jag ska gifta mig i juli och har velat komma lite i extra form till bröllopet. Har ju egentligen vetat om det här sedan januari i år men har ändå legat lite på latsidan så det här vore toppen för att kicka igång motivationen!

 • Elin Öhrberg skriver:

  Jag vill såå gärna vinna detta! Verkligen dags för mej att börja ta hand om mej själv! Minstingen är 2 år nu o mycket fokus ligger såklart på barnen. Så lite egotid är det dags för nu 👊✊✊

 • Emma R skriver:

  Åh jag är med och tävlar! Skulle verkligen behöva hjälp att komm igång 🙂

 • Felicia Kyrk skriver:

  Jag är med!
  Följer som feliciakyrkan 🙂

 • Elin Hansson skriver:

  Jag borde sparka mig i baken och bli av med de där gravidkilona och komma i form igen! Så jag vill jättegärna vara med och få den där sparken jag verkligen behöver (gymkort har jag ju, bara att ta sig dit egentligen…) 😛

  Följer på IG @fruelinhansson

 • Jenny Edlund skriver:

  Jag är med!

 • Emma svensson skriver:

  Perfekt julklapp till mig, behöver komma igång igen efter två täta graviditeter 😃💪🏼

 • Jenny skriver:

  Åh jag är med och tävlar!! Följer alla tre kontona! 🙂 @jenuuu

 • Maria C skriver:

  Jag är med!

  Följer alla 3 på instagram @myladymirjam!

 • Tove skriver:

  Jag är med! Skulle verkligen behöva detta för att komma igång med träningen än en gång! Följer alla på instagram 🙂

 • Anna skriver:

  Vilken lucka! 🖒 😀
  Jag är med och följer de tre kontona.

 • Hannah skriver:

  Wow! Toppenvinst ju.👌💕

  Jag är med, o följer alla tre på insta (haen84)

 • Annie Holmberg skriver:

  Vilken grym lycka idag! Självklart är jag med och tävlar. Kram!
  @holmbergannie

 • Sanna skriver:

  WOW, vilken lyxig vinst och vilken dröm det hade varit att få vinna detta. Har över 40 kg att gå ner i vikt, så har lite att bita i med andra ord och skulle verkligen behöva all motivation, tips och stöd som jag bara kan få. Så självklart är jag med och tävlar!

  Kram Sanna

 • Ellinor skriver:

  Precis vad jag behöver! Jag är såklart med!

 • Kajsa ekblom skriver:

  Bästa luckan!
  Jag följer redan alla er på Instagram 🙂 Skulle så gärna vilja kick-starta 2017 med en PT. Har aldrig provat på PT men har alltid velat och behövt den här extrasparken!
  Jag deltar därför såklaaart 😀 @ekblomkajsa

 • Jessica Erixon skriver:

  Klart jag är med 😍

 • Julia skriver:

  Jag är med!

 • Johanna Karlsson skriver:

  Vilken perfekt start på det nya året det skulle vara att vinna! Följer på instagram (jkkdesign)
  Mail: johannakkarlsson(a)live.se

 • Jennika skriver:

  Jag är Superduper-med! SÅ bra lucka! ☺️✨

 • Zara skriver:

  Följer och är med!

  Har ganska lätt för att bygga muskler och skulle vara spännande att se vad som går att åstadkomma med en plan från ett proffs. Hoppas!

 • Louise skriver:

  Drömpriset😍 Jag har i flera månader taggat för att börja träna men jag vet ju inte hur jag ska göra eller gå till väga 🙈 Känner mig lite blyg för att gå till ett gym o be om hjälp men detta vore ju super! Att få hjälp o choaching av någon online vore det optimala för mig! Adventslyckan jag håller tummarna mest för hittills o de roliga är att jag inte kollat på internet öht idag o nu när jag skulle sova insett att jag inte kollat din kalender o var tvungen att göra det ❤️ Håller verkligen tummarna nu !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.