GREY X TWO


Hej mina bästa! Nu sitter jag och Henke på pendeln tillbaka från Ikea. Man tänker alltid att man ska göra det så smidigt och snabbt som möjligt samt att man inte behöver så mycket men det slutar ju typ alltid med att man har den där gula kassen helt full haha. Det blev både glas, underlägg, grytunderlägg, karaff, kökshandduk och servetter. Samt lite mer julpynt. Påtal om julpynt så har jag fotat granen nu, så de bilderna kommer upp ikväll. Har även fotat ett recept som jag julbakade igår, det blev så himla gott och superenkelt att göra. Så håll utkik! Många bloggare eller överlag så älskar man ju att blogga på sommaren och har som mest inspiration då. Men måste ändå säga att jag älskar att blogga på vintern, man kan skriva om så mycket inredning, recept, jul-inlägg och massor kul. Är så pepp på att blogga nu! Hoppas ni märker det haha 😉 Nu ska vi strax kliva av, vi hörs när jag är hemma igen. Puss på er! 

0

4 reaktioner på “GREY X TWO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *