LE KITCHEN

 

STOL_PB HOME / BÄNK_ PB HOME / HYLLA _IKEA

Många tyckte ju att vi skulle behålla bordet i trä istället för svart men så blev det inte. Jag bestämde för att göra om det till svart, tycker det passade så mycket bättre i köket med övrig inredning. Helheten blev så mycket bättre och köket känns mer komplett. Eller vad tycker ni? Gillar ni när det blev svart eller tycker ni vi borde haft det i trä fortfarande? Imorse var pappa och Krister här och lämnade vårt glas till stallfönstret. Vi har ju måttbeställt glas för att få det så snyggt som möjligt. Nu ska det bara sättas dit också, ska se om vi kan lösa det själv eller om vi bör ta hit någon. Det blir ju jäkla bra och längtar tills jag kan visa er. Sorry om jag håller det hemligt ännu men vill så gärna visa när det är helt klart. Lyan börjar bli helt klar nu och jag känner mig så nöjd. Imorgon ska jag även pynta färdigt granen helt och ta bilder och visa er. Det ska bli så roligt att ta bloggen till en ny nivå och köra mer på inredning som ni älskar. Blandat med mode och vardag såklart. Nu ska jag ta och julbaka lite snart, blir nog knäck och lussebullar fyllda med vaniljkräm. Tänkte även fota de och lägga upp recept här på bloggen 🙂 Så håll utkik! Önskar er alla en supermysig lördag vad ni än ska göra!

0

5 reaktioner på “LE KITCHEN”

 • Johanna Maria skriver:

  Åh så fint du har det!

 • Bea skriver:

  Alltså WOW vad fint du har det! Älskar verkligen din blogg, du gör ett så himla bra jobb och jag får massvis med inspiration! Kram <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men alltså GULLLLE <3 Tusan så glad jag blir. Det betyder massor att få höra det 🙂 Kan jag behöva höra idag. Tack tack!!

 • Gulla skriver:

  Så himla fint du/ni har det!! Ser underbart och mysigt ut. Så stilrent. Jag är helt hopplös med att ha grejer framme, så får sällan till den där lugna, avskalade looken!
  Men måste fråga! Var kommer blandaren ifrån? Den ser jättefin ut😍😍 kram på dej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *