VELVET DREAM

_c8a4501-1-kopia

 

double-two _c8a4517-1 _c8a4554 _c8a4537-1 _c8a4571-1

 

_c8a4591-1    doub-le

 

_c8a4599-1
Sammets Kavaj_Tiger Of Sweden / Bag_Chloé / Shoes_Sarenza (Aldo) 

 

Jag visade ju er en liten sneak på denna fantastiska kostym och lovade visa bilder när jag bar den inom kort. Voila här har ni den. Men hur fin? SJUKT fin tycker jag. Man känner sig så fin och cool i den. Jag valde idag att kläd ner den med ett par platform-loafers. Gillar att den hela looken blir mer cool och lite mer åt det maskulina, men att genom att inte bära någon topp eller linne under så blir det väldigt feminint och kaxigt. Kan man bli kär i en kostym, så har jag precis blivit det. Så mycket sammet nu, det är ju så trendigt! Jag tänkte faktiskt att jag skulle ta och göra lite shopping-tips nu inför jul och nyår. Lite tips på schyssta klänningar och andra outfits. Låter det som en bra plan? Ikväll ska jag dricka ett glas vin, äta en god middag och bara dö hemma i soffan. Fan så härligt med fredag! Det här med att inte ha några planer i helgen har faktiskt gått bra hittills, har inte bokat upp något. Känner mig lite rastlös men ibland är det bara skönt att göra det man vill just då. Right? Hoppas ni få en mysig fredag, tänk att exakt om en vecka är det dan före doppardan. Sjukt vad tiden bara springer iväg .. Ha en fet fredag hörrni 🙂

0

11 reaktioner på “VELVET DREAM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.