IBLAND MÅR JAG BRA OCH IBLAND MÅR JAG SKIT!

Topp_Zara / Boots_Me & The Met 

Den här dagen har gått i ett, dock med mycket roliga grejer men när klockan slog 17.00 och jag kom hem igen efter ha varit iväg sen 7.30 så var jag helt jäkla slut. Var likadan igår, ni vet när kroppen bara säger ifrån. När den skriker. Migrän, orkeslös och gråtfärdig. När man är helt förstörd och helt utmattad. Orken finns liksom inte, när man är så trött att man skulle kunna somna ståendes. Så var det idag, jag bara kände hur slutkörd jag är. Igår så kände jag samma sak men då lyssnade jag inte riktigt utan körde på ändå. För jag är sån, jag är för ambitiös och driven för mitt egna bästa ibland. Men idag när jag kom hem, slängde jag av mig kläderna, på med mjukisar och bara la mig i sängen. Såg ett par avsnitt av SKAM och sen sov jag massor. Vaknade igen vid 21 tror jag. Snacka om att min kropp behövde det. Jag jobbar konstant på att hitta en balans och att ”gulla” lite mer med mig själv. Är alltid så hård mot mig själv.  Men det är svårt, det är fan skitsvårt. När man vill så mycket och vissa dagar har man energi för 10 pers. Men jag är påväg, jag är medveten om det och en dag kommer allt bli så bra. Stolt över mig själv att jag idag bara lyssnade och lät mig själv vila, för jag behöver det. Kanske mer än andra! Vissa dagar mår jag skitbra och andra piss. Kände bara för att säga som det var idag 😊

Ovan ser ni looken från idag, ni ska få hela imorgon. Nu ska jag fortsätta se SKAM och sova. Imorgon är en ny dag ♡ med massor av nya tag. SKAM är förövrigt mitt liv numera haha, alltså orkar inte vad bra det är. Kommer typ se om allt igen. ÅH bästa!

0

3 reaktioner på “IBLAND MÅR JAG BRA OCH IBLAND MÅR JAG SKIT!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.