THREE STRIPES

 

_c8a0743-1 picmonkey-collage-96 _c8a0752-1 _c8a0734-1 _c8a0776-1 _c8a0731-1

 

Sweater_Junkyard HÄR/ Tights_Junkyard HÄR / Skor_Sarenza HÄR / Mössa_Zara /  (annonslänkar)

 

Hej bästa! Jag kom precis innanför dörren efter ha varit hos från Klara. Så kul att få se deras nya lya 🙂 Så mysig och fin var den. Det kommer bli riktigt bra! Jag ville mest kika in och visa mitt nya set, hur ballt? Jag gillar det skarpt! Inget man kanske har varje dag, men gillar att det är lite annorlunda. Tröjan är så fin och bara så snygg att ha till ett par jeans eller klä ner en kjol med.  Jag & Henke fotade dessa lite snabbt i tunnelbanan vid oss, tycker att miljön passade det med detta set. Nu ska jag ta och se ett par avsnitt av SKAM och sen är det dags att sova. Så jäkla förstörd och trött idag. Imorgon ska jag på press-frukost. Mer om det då 🙂 Puss & Godnatt!

 

0

3 reaktioner på “THREE STRIPES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.