PHOTOWALL

img_2240.jpg

img_2255

img_2249.jpg

Soffa_Sweef HÄR/ Posters_Desenio & Fotografiska / Lampa_Watt & Veke HÄR & HÄR / Taklampa_Bo Boutique / Korg_Indiska

Äntligen kan jag få visa er vår fotovägg. För äntligen så är den klar och likaså ”mitten” rummet.  Vi bor ju alltså i 2,5:a därför har vi ett litet mittenrum som vi mest har som ett ”häng”rum ni vet som en härlig liten lounge typ. På andra sidan väggen har vi en barvagn och lite annat. Ni ska få se det också såklart. Jag längtar tills jag kan lägga upp bilder på hela hela lägenheten, men är på god väg nu 🙂 Vad tycker ni? Gillar ni vårt mittenrum och vår nya fotovägg? Jag blev riktigt nöjd, den känns snygg, enkel och personlig. Gillar att vi även valde att ta in 2 LP-skivor, dels en skiva och så sen ett omslag. Eftersom Henke är superintresserad av musik. Samt han är halvfinsk, då passade det även bra med Helsinki.

0

1 reaktion på “PHOTOWALL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *