SIMPLE AS THAT


Som ni vet så älskar ju jag att pyssla och vara kreativ. Så med lite tråd och Ecalyptus så blev min ljusstake Gloria från Klong. Så mycket roligare och finare nu till jul. Gillar när man med så enkla medel kan göra en ganska stor skillnad. Har du ingen Gloria ljusstake hemma så kanske du har något annat som kan förändras med lite grönt. Egentligen ska man ju ha tunn grön ståltråd för att få det snyggast och mer genomskinligt. Men ibland är jag lite ivrig och tar det man har hemma helt enkelt. Ändå nöjd med resultatet 🙂 Vad tycker ni? Vill ni se fler liknande DIY-guider? Let me know! 

1

6 reaktioner på “SIMPLE AS THAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.