LUCKA # 10

I Samarbete med Ideal Of Sweden!

 

Godmorgon mina finisar! Hoppas ni hade en härlig start på helgen igår. Jag trodde jag skulle hinna blogga innan vi stack på spelning men så blev de inte. Det var en supermysig och grym spelning på en latin amerikansk restaurang. Vi var väl hemma runt 01 kanske, så det blev ingen utgång eller så. Så skönt, för idag mår man prima ballerina. Drack bara alkoholfritt med, så nice! Dags för lucka nr 10 då i kalendern. Bakom dagens lucka så gömmer det sig 6 stycken skal från bästa Ideal Of Sweden. Jag har ju själv ett gäng skal därifrån. De är så fina! Så idag är det alltså tre vinnare som får välja 2 stycken skal vardera. Det totala värdet på luckan är 1794:- Alla deras skal hittar ni HÄR. De har skal till både Iphone & Samsung, även till nya IPHONE 7 och IPHONE 7PLUS.

För att delta i tävlingen ska du:

– Följa @Idealofsweden & @rebfre på Instagram.

– Kommentera här med namn + mail och skriv att du är med!

Lycka till 🙂

Stort grattis till!

Amanda Wiberg, Felix & Linda Grönkvist!

0

55 reaktioner på “LUCKA # 10”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.