LUCKA # 8

Den här luckan är i ett samarbete med hvisk! 

Då var det dags för lucka nr 8 i min julkalender. Bakom dagens lucka gömmer sig: Två smycken från hvisks kollektion #wildloveohbang. Halsbanden finns i tre metaller: sterling silver, rhodinerat silver och förgyllt silver.

Ni har chansen att välja mellan budskapen Wild, Love, Oh & Bang för att hitta det halsbandet som passar just er bäst. En halskedja på 50 cm i den metall ni önskar vinna ingår också. Luckans totala värde: ca 1700:- totalt. Halsbanden är värda ca 850:- styck. Jag har själv halsbandet Wild som ni säkert sett. Älskar det! En superbra julklapp till dig och din bästa vän. I dagens lucka vinner personen två smycken.

För att vara med i dagens tävling:
Kommentera vilken metall & vilket hängsmycke du helst vill vinn till dig och din vän! Lycka till!

Vinnaren presenteras i samma inlägg som luckan, så gå tillbaka till luckorna för att se alla vinnare 🙂

VINNAREN I DAGENS LUCKA ÄR: NADINE, STORT GRATTIS!

0

50 reaktioner på “LUCKA # 8”

 • Elli skriver:

  Jag skulle vilja vinna guldsmycket LOVE! Så fint

 • Sanne skriver:

  Jag skulle vilja vinna sterling silver med budskapet Love till mig och min syster! 🙂

 • Matilda skriver:

  Ah, vad fina! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna OH i förgyllt silver.

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja ha love i rhodinerat silver!

 • Nelly skriver:

  Ååååååh! Här måste man ju vara med & delta 😉 jag vill vinna WILD i guld! PUSSSSSSS

 • Malin Stjernberg skriver:

  Wild, i sterling silver! Så jag!

 • Matilda skriver:

  Skulle vilja vinna love smycket till mig och min mami 🙂

 • Hannah Flügge skriver:

  Åh! Vilka fina smycken, men framförallt vilken rolig lucka. Jag hade nog mest av allt önskat mig den i förgyllt silver, med initialerna LOVE. En till mig och en till min kärlek. Den perfekta klappen helt enkelt!

  Läser din blogg varje dag, så inspirerande och genuin! Sen är du väldigt trevlig i verkligheten också <3

  Ha en fin dag!

 • Micaela skriver:

  Åh! Jag skulle vilja ha Wild i förgyllt silver!

 • Julia skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna wild i sterling silver!

 • Sofie Stålarv skriver:

  jag skulle vilja ha LOVE i sterling silver! 🙂

 • Jag skulle vilja vinna WILD i rhodinerat silver då jag anser mig själv vara ganska vild och älskar att ta livet för vad det är men även göra saker jag aldrig drömt om att jag skulle eller vågat göra, just för att utforska världen och allt vad det innebär!

  Kram!

 • Elin Hansson skriver:

  OH i guld! Så snyggt!

 • Martina skriver:

  Såå snyggt!!
  Om jag vann skulle jag önska rhodinerat silver med wild

 • Malin skriver:

  Jag skulle vilja vinna OH i förgyllt silver 😊

 • Jennika skriver:

  Behöver lite mer ”wild” i mitt liv så det hänget i förgyllt silver skulle väldigt gärna få hänga runt min hals. En superfin klapp till sig själv! ☺️

  God Jul!

 • Karin Nordin skriver:

  Vid tur så önskar jag mig ”Wild” i förgyllt silver!
  Kram Karin

 • Agnes skriver:

  Åhh så fina! Aldrig hört talas om märket tidigare, nu vill jag ha allt efter att ha kollat på hemsidan. Skulle väldigt gärna vinna ett ”Wild” i sterling silver 🙂

 • Sofie skriver:

  Super snyggt enkelt smycke! Skulle önska vinna WILD i guld!

 • Martina skriver:

  BANG i förgyllt silver vore en alldeles perfekt julklapp till min orädda, coola lillasyster!

 • Jenney Hansson skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna halsbandet LOVE i förgyllt silver. Så fint!

 • Så fina!

  Jag skulle vilja vinna WILD i sterling silver!

  Kram

 • Gabriella skriver:

  Hade varit en fantastisk present till min bästa vän som alltid står bredvid och peppar.
  Håller alla tummar för att vinna WILD i sterlingsilver! 🙂
  Kram!

 • Nadine skriver:

  Wow vilken fin lucka, har läst din blogg i flera år och man blir som läsare alltid lika glad när man ser hur mycket tid och energi du lägger ner på oss, tack! Du är verkligen grym, och en enorm inspirationskälla!

  Jag skulle vilja vinna den i guld med texten LOVE till mig och till min mamma, som utan tvekan är min bästa vän. Hon gick i år igenom en väldigt jobbig cancerutredning vilket har fört oss närmare varandra än någonsin tidigare, och även om jag försöker visa för henne varje dag hur mycket hon betyder för mig vore det så roligt att kunna ge henne något fint också som hon kan bära med sig varje dag!

  KRAM

 • Annika Jönsson skriver:

  WILD i sterling silver!

 • Linnéa skriver:

  Åh, vilken underbar tävling. Förgyllt silver och LOVE för att kombinera med mina två bokstäver jag redan äger. Så fint!

 • Helena i Uppsala skriver:

  OH i guld till mamma och mig

 • Julia skriver:

  Detta är ett smycke som verkligen passa mitt tycke. Jag har suktat efter det länge o hoppas nu att jag får chansen att bli ägare till detta vackra hänge. Diamanter i all ära, men halsband med ett budskap på jag hellre vill bära. Eftersom att livet är upp och ner jag även till en vän ett halsband vill ge. Något som hennes hals kommer att pryda och för vår vänskap även betyda. För visst kan önskningar slå in, jag hoppas innerligt att lucka 8 blir min!

  Jag vill gärna vinna halsbandet med texten OH i förgyllt silver till mig och min bästa vän!
  Tusen tack för en inspirerande blogg, och oerhört rolig julkalender!

 • Felix skriver:

  Efter allt slit
  förtjänar min sambo något fint.
  Hon hade hoppat av lycka
  om detta halsband henne fått smycka.
  Sterling silver och Oh tror jag blir finast.😁

 • Maria C skriver:

  Önskar mig LOVE i förgyllt silver!

 • Ebba skriver:

  Jag skulle vilja vinna halsbandet Wild till mig och min bästa vän Sabina!

 • Maria Karlsson skriver:

  OH i förgyllt silver. Är självklart det intrycket jag och min kompis vill ge på stan när man går förbi 😉

 • Maria Karlsson skriver:

  Håller tummarna för OH i förgyllt silver. Hoppas självklart att det är det som folk tänker när folk ser mig och min kompis på stan!

 • Malin skriver:

  Hade valt OH i förgyllar silver och hade gett det till min närmsta kompis 😊👌🏼

 • Angelica skriver:

  Åh vad kul!
  Jag skulle vilja vinna halsbandet i förgyllt silver med ordet Love på och skulle ge den ena till min älskade mamma i julklapp!

 • Linn U skriver:

  Åh, så fina! Jag skulle gärna vilja vinna BANG och WILD i sterling silver till mig och min BFF. <3

 • Sandra Pettersson skriver:

  Åhh så fina, skulle vilja ha ”WILD” i rhodinerat silver. Som jag skulle vilja dela med min bästa vän ♡

 • Sjuksyrran skriver:

  Bang i Sterling Silver. Jag och min bästa vän har gjort så mycket galna saker i våra tidiga vuxenår så det symboliserar vår vänskap på ett fantastiskt sätt. Bang!- vi åker på turné med ett av Sveriges största band. Bang! – vi häller Yes i en fontän. Bang! – vi tränar handbromsvändningar på en parkeringsplats. Bang! – sen fick vi barn och hus och allt, men inom oss bor de där galna rebellerna.

 • Louise skriver:

  Fina halsband ! Jag skulle gärna vinna ett förgyllt silver med oh =)

 • Helen skriver:

  Första gången på din blogg och fler gånger kommer det att bli!

  Jag hade önskat att vinna hängsmycket med texten LOVE och i förgyllt silver till mig och min syster som också är min allra bästa vän.

 • Jessica Magnusson skriver:

  Om jag skulle vinna dessa fantastiska smycken skulle jag vilja ha dem i den guldfärgade berlocken med texten WILD att dela med mig av till min närmsta vän. Trots att vi inte gör samma galna upptåg som vi gjorde förr och alla wild things we made each other do så har vi det fortfarande inom oss och låter det komma ut ibland när vi vill drömma oss tillbaka till den ”goda tiden” 🙂

  [email protected]

 • Isa skriver:

  Ååå vad fina !! Jag önskar mig att vinna hängsmycket ”Wild” i rhodinerat silver

 • Sanna skriver:

  Jag skulle vilja vinna LOVE till mig och min bästa vän i sterling silver. Det skulle bli riktigt snygg, och jag är säker på att det skulle bli en fin och uppskattad julklapp.

  Kram Sanna

 • Isa skriver:

  Ååå vad fina !! Jag önskar mig att vinna hängsmycket ”Wild” i rhodinerat silver

 • Louisa skriver:

  Åh så fina! Har velat ha ett sådant halsband jättelänge! Om jag vann skulle jag vilja ha ett guldhalsband med ordet Love på som jag vill dela med min bästa kompis.

 • Jessica skriver:

  Skulle vilja vinna WILD i guld! Så snygg! Tack för en fin julkalender 🙂

 • H skriver:

  Står inte någon vinnare från Zalando tävlingen..

 • Camilla Ivarsson skriver:

  Älskar Hvisk’s smycken och skulle bli sååå himla glad ifall jag fick äran att vinna ”OH” i sterling silver! Puss på dig och tack för en inspirerande och glädjefylld blogg!

 • Lisa skriver:

  Så fina! Har letat efter något liknande till mig och min andra halva (tvillingsyster), så om jag skulle ha turen att vinna skulle jag såklart dela det med Emma. jag önskar guldhalsbandet med ordet LOVE! Hoppas du får en fin jul ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *