SALZBURG VLOG

Hej världens bästa läsare! Nu är min jag skulle väl säga första Vlogg uppe, eftersom den förra inte var en Vlogg haha. Så nu har jag även tack vare en läsare förstått vad ordet vlogg innebär haha. Så dålig koll har jag 😉 Men bättre ska jag bli. Denna vlogg är faktiskt inspelad med enbart min Iphone7 PLUS. Vi både ville gärna göra en vlogg under resan men kände att vi inte heller hade möjligheten att lägga ned otroligt mycket tid på den eftersom det var fullspäckat schema och dessutom så fotade vi en hel del och la kvalitén där istället. Men måste säga att kvalitén på filmen blev ändå så mycket bättre än vad vi trodde och känns inte som en mobil-vlogg ellerhur? 

NU måste jag få höra vad ni tycker? Gillar ni vloggen? Så himla viktigt för mig att veta, så jag vet om jag ska köra mer på detta ❤️

1

6 reaktioner på “SALZBURG VLOG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *