LUCKA # 7

Denna lucka tävlar jag ut I samarbete med Zalando.

 

Grevgatan 48 ERA Alex K 2016

 

Godmorgon mina hjärtan! Bakom dagens lucka så gömmer sig jultröjor för hela familjen hihi 😉 Zalando har så många fina jultröjor och det är ju även så trendigt i år. Så bakom dagens lucka gömmer sig en jultröja och ett presentkort på Zalando. till ett värde av 3000 kr.

För att vara med i dagens tävling ska du:

– Gå in på Zalando och välja från vilket varumärke du vill ha din jultröja. Du hittar alla deras jultröjor  HÄR

– Kommentera här med namn, mail & kort varför du ska vinna.

Stort grattis tilll Kylie!

 

0

62 reaktioner på “LUCKA # 7”

 • Jackie skriver:

  Hej! Denna jul tröja hade jag valt https://m.zalando.se/only-onlx-stickad-troeja-true-red-on321i0rs-g11.html eftersom den var så söt och kunde inte låta bli att le när jag såg den! Har precis gått igenom en seperation, vilket såklart aldrig är roligt, så jag skulle vilja vinna så jag kan få en ny start <3 känner mig för tillfälligt väldigt nere och inte speciellt vacker men förhoppningsvis skulle detta presentkort från zalando ge mig en knuff i rätt riktning och göra mig redo att möta världen i fantastiska kläder 😉 kram

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Åh bästa Rebecca! Fan vilken grym lucka, skulle så gärna vilja vinna! Jag skulle vilja ha jultröjan New Look – perfekt att ha när man tar massa outfitbilder på julafton 😉

  Jag skulle verkligen vilja vinna det här presentkortet då jag sparar mina pengar för att kunna producera musik utan att vara beroende av ett skivbolag, vilket betyder att jag står för alla kostnader själv. Så det blir inte mycket pengar jag kan lägga på kläder och skulle verkligen vilja uppdatera min garderob 😀 KRAMIS till dig, you go girl!!!!<3

 • Josefin skriver:

  Jag hade velat haft denna tröja! – Selected Homme
  SHXNEW – Stickad tröja – marshmallow. Hade gett bort den till min sambo som tjatar om att vi måååste vara ett sånt par med matchande jultröjor på julafton, haha. Tyvärr är det ingen prioritering när de är lite dyra och jag är student… därför hade det här gjort oss så glada!

 • Malin Stjernberg skriver:

  Haha, satt senast igår & försökte övertala sambon att vi måst ha jultröjor i år, och hur sjukt kul det skulle vara med nördiga foto och annat! Älskar allt sånt här och vill gå all in i år 😛 Både jag och dottern på 5,5 år PÅ och med denna vinst skulle jag minsann tom kunna köpa hans jultröja och då kan han inte säga nej 😉 BÄSTA luckan ever 😀 Me so happy!

 • Malin Stjernberg skriver:

  Glömde säga att det e ONLY jag vill ha!

 • Paulina skriver:

  https://m.zalando.se/river-island-stickad-troeja-black-ri924j002-t12.html

  Jag har för en månad sedan hittat mannen i mitt liv. (Förövrigt en kollega till mig som jag känt och avskytt i ett år fram tills jag insåg att jag är ju tokigt kär i honom?! Hur konstigt är inte livet?) Vi ska även fira jul tillsammans och jag ska se tokig ut den 24de i juligaste tröjan någonsin och vill att vi ska matcha sädär mega ocoolt. Sen vill jag ju även köpa världens finaste julklapp till honom för han har hjälpt mig lappa ihop bitarna igen. Jag får vara mig själv helt och fullt och han tycker jag är som finast när jag är nyvaken. Trodde aldrig kärlek kunde vara såhär enkelt.. han förtjänar att bli riktigt bortskämd. Och se tokigt julig ut på julafton bredvid mig.

 • Elli skriver:

  Superdry Fairysle (charcoal) i storlek medium
  Den skulle jag vilja ha under en väst en varmare vinterdag när jag rider min häst! 🙂

 • Karin Nordin skriver:

  Den här tröjan från Benetton är helt underbar! https://www.zalando.se/benetton-stickad-troeja-offwhite-blue-4be21i0ar-a11.html
  Jag hoppas på att vinna en fin tröja till mig själv. Det är nämligen så att denna typ av tröja har inte alls funkat å mig tidigare för jag har så stor ”hylla” 🙂 men nu i övermorgon ska jag äntligen få göra en operation för att förminska hyllan och då tror jag att min kropp kommer att passa bättre i denna typ av tröja. Kanske till och med kan ha en fin skjorta under och skjortor har varit en omöjlighet tidigare eftersom ingen har passat just över ”hyllan”!

  Dessutom hade ett presentkort kommit till stor nytta för ånga av mina plagg kommer inte att sitta så bra längre så jag kommer att kunna shoppa mycket nytt!

  Hoppas på tur och en lyckad operation nu på fredag! Kram till dig!
  Karin

 • Sandra P. skriver:

  ÅÅÅÅHHH, vilken vinst!!! Skulle gärna vilja vinna en jultröja från Dorothy Perkins <3
  Varför?
  Det finns små saker som sätter pricken över i:et
  och som liksom förgyller det vardagliga livet!
  Därför står det klart och tydligt högst upp på min önskelapp,
  att jag drömmer om presnetkort från Zalando, min drömklapp!

 • Sara H skriver:

  WOW din julkalender är helt fantastisk! Hahah och vilken bra idé 😉 Åh hur kul hade det inte varit att få ge hela min familj en jultröja! Äälskar idén!!! Tyvärr blir det första julen som vi inte alla firar tillsammans på grund av skiljsmässa men tror att en jultröja skulle göra allas jul liite bättre ..och hade inte haft råd att göra detta utan presentkortet;)

  Till mig: Superdry

  (https://m.zalando.se/superdry-stickad-troeja-black-cream-su221i06r-q11.html)

  Och en likadan till mamma så vi kan matcha!
  Hehe blev lite carried away men har hittat den perfekta till min brorsa och pappa också:

  Till min tvillingbrorsa: Burton Menswear London (https://m.zalando.se/burton-menswear-london-stickad-troeja-navy-m0822q03y-k11.html)

  Till min pappa : TOM TAILOR DENIM (https://m.zalando.se/tom-tailor-denim-stickad-troeja-black-to722q01m-q11.html)

 • Therese skriver:

  Skulle vilja ha denna enkla från only, https://m.zalando.se/only-onlx-christmassnowflake-stickad-troeja-night-sky-on321i0s0-k11.html
  Hade så gärna vunnit ett presentkort då jag oftast handlar på zalando för de har så stort utbud. Ska även ut och resa samt läsa vidare när jag kommer hem, så mina sparpengar lär gå till det. Ett presentkort så jag kan köpa lite nya kläder hade passat perfekt! Håller verkligen tummarna att det är min tur att vinna!

 • Fey Larsson skriver:

  https://m.zalando.se/dorothy-perkins-stickad-troeja-navy-blue-dp521i090-k11.html

  Seriöst! Hur fin?! Den hade jag blivit sååååå glad över om jag fick gosa i nu i vinter ☺️
  Varför jag vill vinna? Tröjan hade jag unnat mig själv och presentkortet hade jag gett till min älskade mamma! För att hålla det kort: min underbara är en hårt arbetande ensamstående kvinna som kämpar dag in och dag ut för mig och mina syskon. Just nu har min fattiga studentplånbok planerat ett julklapp bestående av ett lotion och en chocklad. Om jag vinner så blir det en lyxig väska till mamma!! Det hade blivit hennes första och hade gjort oss båda SÅ LYCKLIGA!

  God Jul önskar Fey Larsson ☺️

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja vinna superdry fairisle, ser så skön och mysig ut!
  Vore trevligt med någon ny stickad i garderoben såhär till jul, en julklapp till sig själv efter att ha jobbat konstant sedan sjuksköterskeexamen i somras!

 • Viktoria skriver:

  Jag älskar jultröjor. Övriga familjen har köpt nya inför årets jul, men jag saknar fortfarande en jultröja. Jag hittade en favorit från ONLY – ONLX true red! I like a lot!! Det skulle bli roligaste julen med hela gänget i jultröjor!!
  Nästa vecka blir vårt nya dressingroom klart. Mycket av de gamla kläderna har rensats bort & skänkts till välgörenhet. Nu skulle jag mer än gärna vilja fylla på med nytt & fräscht! Ett presentkort från Zalando vore ju då rena drömmen!!

 • Michaela skriver:

  https://m.zalando.se/burton-menswear-london-stickad-troeja-blue-m0822q03z-k11.html
  Åh vilken drömlucka! Jag hade valt denna! Älskar att det känns ”Bridgestone Jones”😁
  Jag skulle vilja vinna den här då 2016 varit ett galet år. Som en vinst för det jag åstadkommit.
  Jag blev dumpad i början av året-down. Dock gjorde det att jag la mycket energi på mitt företag. Nu har jag verkligen slitet det här året och precis nu är jag på gång att starta ett aktiebolag! Känns så gött-up!! Så en ny garderob för den nya människan jag utvecklats till!💪
  Allt blir bättre till slut!

 • Sanna skriver:

  WOOW, vilket fantastisk pris! Har länge önskat mig en jultröja, och nu i år känns det som det har blivit extra poppis. Hade varit så kul att få vinna hem den här snygga tröjan ”Stickad tröja – bordeaux red” från Esprit. Den var riktigt snygg och enligt mig funkar den faktiskt året om. Om jag hade haft turen med mig skulle jag faktiskt beställa hem en likadan till min dotter, det hade varit så kul att matcha varann på julafton. Sen skulle det bli en rejäl påfyllning med en massa annat smått och gott till våra garderober, för det är något som vi bägge verkligen är i stort behov utav.

  Kram Sanna

 • Anton skriver:

  Jag skulle vilja vinna Pier One Stickad tröja – white/dark blue.
  Jag vill vinna för att:
  Klä dig för jobbet du vill ha
  Ja det vore ju bra
  Men jag behöver mera stålar
  Trots att jag bara sparar och snålar
  Att få kläder från denna hemsida,
  Och på kontoret i ny mundering strida,
  Det vore vad jag behöver för att få ett nytt jobb.
  Och äntligen klä mig lite mer som en snobb.

 • Maria C skriver:

  En varm tröja från 120 % Cashmere önskar jag vinna till min man,
  för jag tror att ingen kille här på jorden är frusnare än han!

 • Filip skriver:

  Selected Homme hade jag velat ha märket på jultröjan! SHXNEW – Stickad tröja – marshmallow heter den som jag tycker är så snygg!
  Jag vill vinna då jag vill uppdatera garderoben eftersom jag precis fått veta att jag fått ett bra extrajobb bredvid studierna, dessutom skulle jag gärna vilja köpa en finare oförväntad gåva till min flickvän, hon har länge önskat sig en klänning därifrån som jag skulle vilja köpa till henne!

 • Frida skriver:

  Nice lucka och kul med jultröjor
  Den här skulle jag vilja bära under jul https://www.zalando.se/vila-vianna-sweatshirt-v1021j010-g11.html och jag skulle även vilja köpa en snygg jultröja till min sambo också.
  Uppdatera garderoben är aldrig fel, ut med det gamla och in med det nya. Det är dags för mig och då hade det varit kul att vinna ett presentkort så att man kan komma en bit på vägen!

 • Felicia skriver:

  ”Lacoste” Redcurrant bush/flour, eller Cosmos/flour, jag har hört att kvalitén på märket är underbar och att de dessutom är urläcker!!
  Eftersom jag aldrig själv unnar mig märkeskläder för att jag befinner mig i en students situation med liten börs så skulle jag köpa mig en
  riktigt snygg kavaj som en klapp på axeln för det hårda arbete jag gjort det senaste året. Jag skulle även köpa varsin gåva till min syster och
  mamma för att visa min uppskattning över att det stöttat mig enormt mycket under det gångna året!

 • Lovisa Carlsson skriver:

  https://www.zalando.se/twintip-stickad-troeja-light-grey-tw421ia0e-c11.html så mysig!
  Jag önskar att jag kunde överraska familjen med klappar från zalando å slippa minus på mitt banksaldo!

 • Melissa skriver:

  Vilken rolig lucka 🙂
  Min man har i flera år pratat om en riktig jultröja men aldrig hittat någon. Så om jag skulle vinna så skulle jag köpa en häftig ifrån märket Burton Menswear London, han älskar när det är något speciellt och annorlunda. 🙂

 • Pauline skriver:

  Jag skulle vilja dyka upp med ballaste jultröjan på julfesten (på jobbet). Härligt och julmysig känsla 🙂
  (Den jag gillade mest var – Missguided i strl L, sådär härlig med polkagrisar) God Jul!

 • Ellinor skriver:

  Jag skulle vilja ha denna från superdry.
  https://m.zalando.se/superdry-stickad-troeja-black-cream-su221i06r-q11.html

  Jag vill vinna så att jag och min pojkvän kan matcha på uppesittarkvällen, hur mysigt att gå all in och ha en varsin jultröja på oss?

 • Pontus skriver:

  Min önskan om att hålla mig varm med stil skulle bli sann,
  om jag en härlig tröja från Abercrombie & Fitch vann!

 • Jessica Magnusson skriver:

  Åh om jag skulle vinna skulle jag bli superglad för någon av ONLYs jultröjor, den med hunden utklädd till ren är ju dösöt 😍
  Skulle gärna vilja vinna en jultröja och presentkort på zalando då jag denna julen valt att istället för köpa julklappar till vissa i min familj valt att skänka pengarna till mer behövande. Men med ett presentkort från zalando kan jag få köpa någon julklapp till även dem samt uppdatera min sambos garderob då han aldrig unnar sig något 😊
  Kramar
  Jessica Magnusson
  [email protected]

 • Camilla Sandmark skriver:

  Oj,oj,oj vilken drömvinst! Det finns så mycket snyggt hos Zalando att man blir alldeles stirrig. Vill gärna uppdatera garderoben eftersom jag får ett nytt jobb efter nyår som kräver lite stil och finess! Jag hittade en jättesnygg tröja hos Twintip som jag vill ha!

 • Malin skriver:

  Den här skulle jag välja https://m.zalando.se/missguided-stickad-troeja-black-m0q21i018-q11.html
  Då jag jobbar på lss boende och jobbar hela jul så skulle det vara kul att vinna den här så jag kan ha på mig den och sprida julkänslan till alla våra boenden 😊🎁🎄🎅🏼

 • Teresia Mickaela skriver:

  Jag skulle välja en stooor storlek på River Islands pink sweatshirt med massa olika julmotiv på som jag skulle matcha med mina svarta sammetsleggings att ha på mig på mormors årliga juldagensfrulle, när vi ses för att äta upp gårdagens julmat. Vad det gäller presentkortet så skulle jag vilja vinna det så jag kan dela det med min sambo, vi har precis flyttat till ny lägenhet och varenda öre har gått åt flytten dom senaste månaderna. Det skulle vi nog behöva. Tack för en fin blogg 💗

 • Maria Knutsson skriver:

  Älskar jultöjor – en sån rolig ide,
  får alla som ser den att stort le.
  Zalando många fina sälja,
  men en från Only skulle jag välja.
  En tröja i det juliga rött,
  med en snögubbe – så sött!
  Skulle den på julafton bära,
  tillsammans med nära och kära.

  I januari tar jag ett stort kliv,
  in i mitt nya arbetsliv.
  Ska ut till kunder fara,
  på frågor snabbt kunna svara.
  Måste kontoret med mig bära,
  ha informationen tillgänglig och nära.
  Datorn, pennor och block,
  telefonen och annat plock.
  En ny väska är därför prio ett,
  Zalando har ett sortiment så brett!

 • Carolin skriver:

  HEJ 😀

  Jag skulle vilja vinna en tröja från märket ”Dale of Norway”, hittade en väldigt fin tröja som min kära pappa skulle passa så bra i. Vi ska fira jul i en stuga med familjer, den skulle passa perfekt på honom där framför brasan 😀

  KRAM från Carolin
  [email protected]

 • Helena i Uppsala skriver:

  https://www.zalando.se/abercrombie-fitch-kofta-black-pattern-a0f22q005-q11.html
  Gubben fryser! Denna tröja är i 80 % ull och då skulle vi kunna vara ute längre på promenad.

 • Mikael skriver:

  Tja! 😀

  Hittade en snygg tröja jag skulle vilja vinna till tjejen från märket ”Superdry”, hon skulle för övrigt ÄLSKA att shoppa för presentkortet.

  En fin present till 2:a advent kanske!

  Hade!!

 • JULIA STEGGO skriver:

  Jag älskar jultröjor & skulle så gärna vilja överraska min pojkvän med en jultröja! Han är alltid världsbäst på att överraska mig & jag skulle så gärna vilja göra honom glad med denna snygga tröja från Selected Homme! : ) https://www.zalando.se/selected-homme-shxnew-stickad-troeja-marshmallow-se622q06q-a11.html

 • Ellen cederholm skriver:

  Skulle vilja vinna en jultröja i märket superdry till min kära pojkvän som samlar på jultröjor. En ny varje år. Hade varit trevlig med en som är vunnen!

  eecederholm instagram

 • Axel skriver:

  En jultröja till min flickvän jag gärna vill ge,
  Den grå från Superdry skulle garanterat göra succé!
  I flera år har vi varit ett par,
  men i år ska vi fira jul på ett flyg med Qatar.
  Jag därför hoppas lite julstämning kunna bringa,
  Trots att vi denna jul ej får se någon snöflinga.
  Vi detta år volontärer ska vara,
  Åt barn som ej julen kan ta tillvara.

  God jul! Håller tummarna, min flickvän läser din blogg varje dag så jag skulle bli väldigt stolt om jag fick säga att jag ordnat en ”present” från dig. (Hoppas hon ej ser det här bara)

 • Nadja skriver:

  Wow, vilken fin lucka 🙂 Jag ska i år för första gången någonsin fira jul med min pojkväns familj. Är lite nervös, men skulle gärna höja stämningen med en härlig jultröja och lite fina julklappar från Zalando! Hoppas hoppas. I sådana fall var tröjan från Samsoe Samsoe väldigt mysig! Stor kram

 • Elin Hansson skriver:

  Vi som är familjen jul! (Börjar med julmusik i juli och nu är självklart granarna(!) pyntade och glöggen framdukad varje kväll) Vi hade verkligen stortrivts i jultröjor! Skulle köpa Name it NITSANTA till båda sönerna, Burton Menswear London (Stickad tröja – navy) till mannen och Missguided (Stickad tröja – black) till mig. ONLY har ju också flera fina. För flera jultröjor de vore ju drömscenariot!

 • My skriver:

  https://www.zalando.se/vila-vianna-sweatshirt-v1021j012-m11.html

  Jag skulle vilja vinna för att zalando är en ny favorit hos mig, och en sida jag gärna ”fönstershoppar” på, det vore roligt att göra drömköpen där till verklighet.

 • Vilken underbar lucka fina du!
  Jag skulle vilja vinna en jultröja från Zelected Homme! Underbar jultröja i grått och vitt, påminner så mycket om snön som jag älskar 🙂
  Skulle vilja vinna till mig själv för en gångs skull då vi väntar barn och har BF 3/5, all shopping går till bebisen nu och man glömmer bort sig själv lite.
  Kramar! <3

 • Linn U skriver:

  Alltså jag dööör på denna vinst – har gått och tänkt på det här med jultröja och har velat köpa en med ett riktigt cheesy mönster (som en vill ha på julen). Denna är ju HELT perfekt: https://www.zalando.se/only-onlx-stickad-troeja-samba-on321i0rz-g11.html
  Presentkortet skulle också vara drömmigt. Är student och har inte haft råd att köpa saker jag vill ha utan bara saker jag behöver. Vore så lyxigt att få en riktig shopping spree på Zalando <3

 • Emely skriver:

  Åh, vilken härlig tävling!
  Jag önskar den här söta från Vero Moda https://www.zalando.se/vero-moda-vmmy-christmas-t-shirt-med-tryck-ve121d0rs-a11.html
  Nästa år ska jag börja ett nytt kapitel i staden som aldrig sover- NYC. Vilken dröm att packa väskan med kläder från Zalando som har många svenska märken. Tja, jag kommer ta det stora äpplet med storm 🙂 Ha det gott!

 • Ida Lindström skriver:

  Hej fina! Jag ÄLSKAR jultröjan från Vero Moda med den stora röda rosetten, tänk den till tajta blåjeans, älskar! (https://www.zalando.se/vero-moda-vmchristmas-sweatshirt-black-iris-ve121i0nb-k11.html) Självklart vill jag vinna den här supervinsten, har spanat in så mycket fint som jag inte har haft råd att unna mig men tänk om jag nu skulle få kunna klicka hem de där övergrymma klackarna och den där perfekta glittertröjan som jag trånat efter alltför länge. Håller både tummar och tår att kunna få ge sig själv en riktigt fin julklapp efter lite för mkt tuffa tider <3 Tack för en fantastisk blogg, Kram Ida

 • Nathalie Lundahl skriver:

  Hejsan! Jag skulle vilja vinna en blue seven jultröja. Superfin! Behöver en uppdatering i garderoben, då man som student inte riktigt har ekonomin för det. Dessutom skulle en fin jultröja sitta bra till julafton eftersom jag ännu inte vet vad jag ska ha på mig. Håller tummarna.

 • Paola skriver:

  Oooh, alltså, det måste ju bra bli den rödgröna läckerbiten från Tommy Hilfiger. Den tar konceptet jultröja till en högre nivå; rätt färger, med mycket julgranskänsla – och SÅ mycket klass samtidigt! Vinner jag kan jag köpa jultröjor till hela familjen … eller köpa en massa trist ”jag behöver ju ha-plagg” … eller så kan jag ju helt enkelt gå bananas och köpa mig något riktigt onödigt dyrt och lyxigt, bara för att jag kan. Ja, det skulle jag nog göra. Kanske. Om inte samvetet tar över 🙂 Hur som helst – bästa klappen ever vore detta! SÅ generös och lyxig.

 • Rebecca skriver:

  Galet grym tävling Rebbe!!
  Jag kör en win-win & önskar en sådan här: https://m.zalando.se/topman-stickad-troeja-dark-grey-tp822q04g-m11.html i xl-xxl till killen som är stor som ett hus så kan jag låna tröjan på när det är lie kallt på morgnarna,kvällarna eller när han är på jobbet & mysa ner mig i soffan i denna med en rykande stor kopp kaffe & tjocka knästrumpor! -feeling!

 • Annie Holmberg skriver:

  Ett stort leende växte upp när jag såg dagens pris. Jag har aldrig haft en jultröja innan, men det skulle varit otroligt mysigt med en fin jultröja från ONLY! Och ett presentkort på Zalando? Ja tack! Då kan jag köpa de efterlängtade produkterna, som sneakers, som jag spanat in där länge. Med andra ord hade det verkligen kommit till användning hemma hos Annie! Nu håller jag tummar och tår. Kram!

  [email protected]

 • Jenney hansson skriver:

  Drömmer om att få bära den här på julafton; https://m.zalando.se/samsoe-samsoe-vaga-stickad-troeja-clear-cream-sa321i02u-a11.html

  Den enda anledningen till att jag verkligen vill ha den jultröjan är för att jag alltid fick egenstickadd jultröjor som liten som är ehm… Mindre fina…. av mormor. Som student är jag lite för snål för att bekosta någon ny själv när klappar skall inhandlas. Så fin tröja!

 • Malin skriver:

  Vilken mysig tävling 😁 Jag skulle gärna vilja vinna en tröja från Missguided, ska det vara jultröja ska det vara ordentligt! Om jag vinner presentkortet hade jag köpt en fin present till min mamma som fyllde 50 för ett tag sen, som student har jag tyvärr inte råd att köpa allt hon förtjänar. Godjul fina du!

 • Sjuksyrran skriver:

  Älskar denna från Vero Moda: https://www.zalando.se/vero-moda-vmlian-stickad-troeja-kombu-green-moonbeam-black-ve121i0mo-m11.html

  Har haft en riktig skitvecka so far och behöver lite pepp. Har ett jobb där jag torkar tårar, räddar liv och knappt hinner gå på toa under arbetspasset, men blir sällan uppskattad för det jobb jag gör. Och det är vanligtvis helt ok, men är man ur balans går det inte köra på, utan man behöver uppmuntran och stöd. Pepp, lite vardagslyx och att ta hand om mig själv. En ny outfit vore så himla kul att vinna, en nystart liksom. Håller tummarna!

 • Polly skriver:

  Ett presentkort på Zalando i julklapp till tonårsdottern och hon skulle vara i himlen! Men Fairisletröjan från SuperDry skulle jag behålla själv för någon måtta får det vara med givmildheten:)

 • Russell skriver:

  Urban Classics. Precis så är den, urban och klassisk! Och snygg tomte måste jag säga, liknar mig lite grann. Vinner jag ska jag köpa mig ett par ordentliga vinterskor och en dunjacka, för jag har haft samma vinterkläder i flera år och de börjar verkligen bli sunkiga nu.

 • Amanda skriver:

  Jag hade valt abby från retour jeans!
  Enkelt val!
  Hade velat vinna då det vore en perfekt födelsedagspresent, och zalando hade kunnat ge mig de perfekta födelsedagpresenterna!
  Eller så hade jag kanske köpt jultröjor till hela familjen :)))))

 • Maria Karlsson skriver:

  Ska det vara julkänsla så ska det vara julkänsla ordentligt. Vad kan bli en bättre outfit på julafton än en tjock varm jul-tröja och en söt kjol för att piffa till det väldigt juliga motivet. Önskar, självklart, en tröja med en tomte på för att toppa stämningen.

  Hittas här:
  https://www.zalando.se/only-onlx-stickad-troeja-navy-blazer-on321i0ru-k11.html

  Efter ett långt år med studier, första riktiga jobbet och enbart en uttagen semester dag önskar jag unna mig själv något. Att starta det nya året med en ny garderob vore en perfekt kick och ge den där motiverande känslan av att man känner sig lite extra snygg varje dag (och vem önskar inte slippa klädångesten varje morgon när man ska välja kläder!).

 • Louise skriver:

  Jag hade valt Dale of Norway
  ST. MORITZ och gett till min sambo. Vi bor på bondgård och vad är snyggare är karlar i tröjor som dessa då ? <3

  Till mig själv hade jag valt en Mogul SUMI , tyckte den var så himla fin med den lilla kragen !

  Så mysigt ni verkar haft det på er resa, det är verkligen så fint där ni är !

  [email protected]

 • Hannah skriver:

  https://www.zalando.se/new-look-stickad-troeja-red-nl021i03w-g11.html, denna tröja från New Look skulle jag vilja ha i min julgarderob då den är en riktig gullig och härlig jultröja! Varför jag vill vinna är också för att jag älskar Zalandos utbud och att jag kan välja att antingen köpa flera saker, eller unna mig någon riktig dyrgrip till väska eller så. Jag vill helt enkelt vinna för att få chansen att kunna unna mig, då jag alltid tycker det är viktigt att vi unnar oss härliga grejer då och då 🙂

 • Kylie skriver:

  Hejdå gamla antika jantelagen;
  Denna brud är mycket svårslagen.

  Skojar, skojar, men hallå;
  Alla ska ett fint pris få.

  Jag är inte alls mer värdig;
  Men jag kan vara ganska ihärdig.

  Att motivera är verkligen svårt;
  För alla vi tävlar lika hårt.

  Ärligt sagt vore det så underbart;
  Med lite nya kläder till årets start.

  Tack och god jul 🙂

  https://www.zalando.se/anna-field-stickad-troeja-grey-melange-an621ia29-c11.html

  • Kylie Larsson skriver:

   Oj! Förlåt råkade skicka det 2 gånger eftersom jag fick ett konstigt felmeddelande första gången. :/

 • Kylie Larsson skriver:

  Hejdå gamla antika jantelagen;
  Denna brud är mycket svårslagen.

  Skojar, skojar, men hallå;
  Alla ska ett fint pris få.

  Jag är inte alls mer värdig;
  Men jag kan vara ganska ihärdig.

  Att motivera är verkligen svårt;
  För alla vi tävlar lika hårt.

  Ärligt sagt vore det så underbart;
  Med lite nya kläder till årets start.

  Tack och god jul 🙂

  https://www.zalando.se/anna-field-stickad-troeja-grey-melange-an621ia29-c11.html

 • Satu skriver:

  Ooohh, Jag hade valt den här jultröjan: https://www.zalando.se/twintip-stickad-troeja-dark-grey-tw421ia0e-c12.html. Jag är kallt alltid och tröjan ser ut vacker OCH varm! 🙂

 • Jessica skriver:

  Hej! Skulle vilja vinna en damtröja från Dale of norway! 🙂
  Hade gärna velat vinna då jag försöker spara ihop till att köpa hus, och då får man tyvärr dra in på så roliga saker som kläder…

  God jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.