LUCKA # 6

Denna lucka är i Samarbete med Panos Emporio!

Grevgatan 48 ERA Alex K 2016

Idag kan ni vinna härligt väldoftande produkter från Panos Emporio. Jag tävlar ut parfymen Floral Secret 30 ml, en Shimmering lotion i samma doft och Panos Emporio Shimmering Oil: En torrolja med bronzingeffekt, fylld med arganolja och vitaminer. Floral Secret är en feminim och himmelsk doft fylld med en flora av underbara blommor. En lätt, fräsch doft som präglas av känslan från en härlig trädgård. Jag menar vem kan få för mycket av härliga skönhetsprodukter? Ingen gissar jag! Så delta i dagens tävling vettja.

För att delta ska du enbart kommentera nedan att du är med och kort varför kitet ska bli ditt 🙂 Lycka till finisar!

STORT GRATTIS TILL JACKIE, du kontaktas inom kort!

0

26 reaktioner på “LUCKA # 6”

 • Jackie skriver:

  Självklart är jag med i denna tävling! Älskar allt som har med parfymer och dofter att göra och älskar att kunna byta doft efter humör! håller tummarna! Kram!

 • Jenney hansson skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha de här produkterna för att jag älskar känslan av att känna mig fin. Jag känner mig alltid som vackrast när jag är nyduschad och har fått använda lite fina produkter och då hade dessa varit perfekt att ha i badrumsskåpet.

 • Tova skriver:

  Jag är med! Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit då min parfym precis håller på att ta slut, har kanske två/tre gånger kvar att använda den. Därmed hade det verkligen passat mig perfekt!

 • Joakim skriver:

  Jag hoppas få vinna detta set till min fina fru! Hon är värd det efter våra fyra småbarnsår med för lite sömn och att hinna ta på sig parfym har varit en lyx i tillvaron!

 • Jamina skriver:

  Jag är såklart med! Nu i juletider köper jag bara saker till andra och detta skulle vara den perfekta jul- och födelsedagspresenten till mig själv.

 • Elli skriver:

  Min motivering är att jag är snål när det handlar om att köpa skönhetsprylar. Oftast blir det inget alls eller budgetmärken! Hoppas jag vinner så jag också kan få uppleva ”vardagslyx” 🎄😄

 • Carolin skriver:

  Jag är gärna med och tävlar om detta kit! =)

  En doft av lyx, en känsla av flärd, God Jul, den här är jag värd!

  KRAM <3

 • Malin Stjernberg skriver:

  Skulle faktiskt överraska bonusdotternm med detta <3

 • Vida Lindberg skriver:

  Så mycket underbara ting,
  min badrumsskåp skulle verkligen få sting.

 • Pauline skriver:

  Jag skulle vilja vinna detta kit för att kunna överraska min bästa vän <3 Vardagslyx är något som kan få en att stå på bena extra länge i denna mörka årstid och få lite mer glöd i vardagen 🙂

 • felicia skriver:

  Jag och min syster vill känna oss extra lyxiga i jul och vill därför testa detta!

 • Claudia Kerttu skriver:

  För 5 år sen blev min dotter mycket svårt sjuk, efter mycket felsökning fick hon sen en diagnos det var en sjukdom som är svår och kronisk. Idag har hon kämpat sig upp och just fått sitt drömjobb, vilket är att jobba med hundar. Denna skulle jag vilja ge till henne i julklapp.

 • Sofie lyck skriver:

  Självklart vill jag vara med och tävla!! :)! Denna tid på året är till för att skämma bort varandra och umgås, men man glömmer så lätt bort sig själv i denna julkaos. Jag skulle supergärna vilja vinna för att få ha en kväll där jag bara tar hand om mig själv, men dessa toppenprodukter!

 • Annika J skriver:

  Vill så gärna gudomligt lukta – Så männen ler och suktar.

  Upptagen men uppskattar att blickarna få – Självförtroendet blir lite bättre då.

  Så låt mig bli Askungen när jag går ut – För just nu är min parfym helt slut!

 • Maria C skriver:

  Behöver muntra upp mig lite så här i mörka vintertider när allt känns trist och tråkigt. Detta kit skulle vara precis vad jag behöver för att känna mig lyxig och fräsch och genast mycket gladare! =)

 • Helena i Uppsala skriver:

  I morse vaknade jag hemma hos gubben. Han hade bara deodorant för män, så det fick det bli. Jag skulle ju kunna lägga upp ett förråd med Panos Emporios dofter hemma hos honom.

 • Pontus skriver:

  Panos Emporio vore en fantastisk present,
  till henne som är det bästa som hänt.
  Detta lyxiga kit önskar jag vinna,
  till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru,
  och hoppas därför vinna nu! <3

 • Zara skriver:

  Jag är med! Behöver lite (eller ja, rätt mycket egentligen) vardagslyx efter en hektisk månad på jobbet.

 • Nadine skriver:

  Inför julen man fattig är,
  Då alla pengar läggs på dom man håller kär.
  Under dessa tider hjälper det ej att vara student,
  då man snabbt alla pengar bränt.
  Jag hoppas att denna fina klapp få ge,
  det skulle verkligen göra succé!

 • Sanna skriver:

  Wow, vilket fantastiskt pris! Hade varit underbart att vinna detta pris, då jag älskar Panos Emporio produkter. Har haft produkter därifrån på önskelistan länge så att få vinna det här kitet vore en dröm.

  Kram Sanna

 • Najda skriver:

  Åh den här luckan känns ju som menad för mig 🙂 Är en riktig sucker för skönhetsprodukter, och just nu är min parfym helt slut! Har letat länge efter en ny ”signatur-doft” för mig, kanske är det denna? Håller tummarna!

 • Camilla Sandmark skriver:

  Jag är gärna med för det här skulle vara en helt fantastisk present att ge mamma som fyller år om jag kan låta bli den det vill säga!

 • Jonathan skriver:

  Jag tror min tjej dricker parfymer i smyg.
  Om jag på julklappen ska få toppbetyg,
  krävs årligen en doft. Att få vinna detta vore soft 😉

 • Maria Karlsson skriver:

  Att hålla uppe energin på jobbet hela dagen kan vara jobbigt, men är så värt det med den feedback man får tillbaka. Önskar att jag hade mer möjligheter att unna mig själv något och att få dofta gott står högt på listan. Självklart vill man ju vara den på kontoret så att när man går förbi i kontorslandsskapet så ska folk vända sig om efter en och tänka vad gott man luktar 🙂

 • Louise skriver:

  Oh vilket lyxigt kit, det skulle jag gärna klä mig i. Älskar blommiga dofter 😀

 • Malin skriver:

  Om jag vann så skulle jag ge det till min syster som älskar parfymer. Hon har nyligen fått en liten bebis och då så prioriterar man ju bebisen först, så skulle vara en perfekt present till henne 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.