LUCKA # 4

Denna lucka är I samarbete med Desenio.

 


 

Dags för lucka nummer 4, en utav mina favoriter hihi. Samt även eran favorit kan jag tänka mig, då det är så otroligt många som frågat mig om var jag köpt min Kate Moss plansch. Så kände jag att det verkligen var på plats att lotta ut en. Så bakom dagens lucka gömmer sig alltså en poster från Desenio med printet ovan. Postern är 50×70 och har ett värde av 699:- Den är så snygg! HÄR har jag matchat den i mitt vardagsrum. Älskar den!

Hoppas ni gillar dagens lucka! För att vara med och delta ska ni:

Följa @desenio & @homebyrebfre på Instagram samt kommentera här med en motivering.

Tävlingen avlutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg. Lycka till nu!

Stort grattis till Julia Astermann! Du kommer få ett mail inom kort! 

0

30 reaktioner på “LUCKA # 4”

 • @jjouhannna heter jag på instagram och har följt er båda sen innan 😘 Skulle vilja vinna denna för att matcha bakom vår ljusgråa, nya soffa i vardagsrummet! 😍 Kram!

 • Malin Stjernberg skriver:

  Följer som MALINLINNEA <3

 • Sofie skriver:

  Super fin poster som jag länge spanat på men inte köpt. Har en vägg där hemma som jag skulle behöva ha upp något och därför hade det varit den perfekta vinsten. Skulle bli jätteglad om jag vann. Följer på instagram 🙂

 • Elli skriver:

  Jag följer båda kontona och min motivering till att vinna den fina postern är för att jag har påbörjat en tavelvägg hemma men har än så länge bara ”tråkiga” motiv. Kate Moss skulle verkligen pigga opp min trista vägg.
  // Elli

 • Julia skriver:

  Ahhh, detta vill jag verkligen ta hem haha!
  Jag ska som jag nämnt i tidigare inlägg flytta snart och letar inspiration dagligen. Posters är en favorit hos mig och garanterat något jag ska fylla mitt nya hem med. Denna skulle verkligen göra sig så himla fin i mitt vardagsrum, tillsammans med en annan poster jag nyligen beställt. Kram!

 • Annie skriver:

  Wow, den här postern har jag tänkt på länge, länge! Ska snart flytta in i en ny lägenhet och känner lite panik över att mina väggar kommer vara helt nakna… Därför skulle den här vinsten sitta som en smäck! 🙂 Följer självklart er båda på insta (annie_lindkvist)! Kram!

 • Maria Karlsson skriver:

  Följer självklart båda – @mariakarlssonn

  En ny lägenhet som fortfarande inte känns som hemma,
  det är något som saknas för att allt ska stämma.
  Möbler finns men tror det är detaljer som krävs,
  hoppas det kan göra att hemkänslan framhävs.
  För stämning kan jag inte fylla lägenheten med tomtebloss,
  men hoppas det går att lösa med ett motiv på Kate Moss.

  Rim var kanske inte min grej, men det är likväl ett försök 🙂
  Kram, Maria!

 • Elin Cecilia skriver:

  Följer båda på instagram nu :). Jag skulle vilja vinna för att jag har påbörjat att skapa mitt drömrum men har inte haft råd att fixa klart. Dessutom är jag en sån som påverkas mycket av miljön så när jag går in i mitt rum känner jag mig lite ledsen. Så denna planch skulle passa fantastico ovanför min säng där jag har tänkt att skapa en tavelvägg! Kram <3

 • Malin skriver:

  Blev helt kär i den här postern när jag såg bilder från ditt hem när du har den men så blir man sådär dumsnål :/ så man kan ju alltid hoppas på lite tur 😊 Ha en fortsatt bra söndag!
  Följt sen innan 👍🏼

 • felicia skriver:

  Följer instagram (feliciakyrkan)! Vill vinna så jag kan pimpa min studentlägga! =)

 • Michaela skriver:

  Efter att ha kollat in era instagram konton inser jag att det är tavlan jag måste ha! Så snygg! Skulle bli perfekta julklappen till mig själv:)
  Och man älskar ju Kate Moss- Powerkvinna👌

 • ems skriver:

  Ahhh! Den hade passat perfekt bredvid min g-poster i vardagsrummet! Vore D R Ö M M E N <3

 • Elin Hansson skriver:

  Kate Moss är en grym förebild och denna poster, är utan tvekan, favoriten med henne. Gillar humorn i den och det finns det för lite av i vårt hem. Hade varit så snygg i vårt sovrum, där det inte hänger en enda tavla! Att vakna på morgonen, se Kate Moss och tänka: Nu ska jag gå upp med ett självförtroende och göra dagen till min. Life is a joke!

 • Gabriella skriver:

  Har spanat länge på fina planscher som skulle få färdigställa vårt hem vars väggar just nu är lite tomma. Efter att badrummet och köket renoverats vill jag putsa upp resterande av lägenheten, och vad vore inte bättre än ett par planscher? Hihi. Kram
  (sawannahortiz på instagram)

 • Ida skriver:

  Din kalender ,vad önskar man sig inte helt ärligt💚✊🏻

 • Julia Asterman skriver:

  Åååå!! Äntligen. Jag har följt dig så länge och du är verkligen en så jävla ball tjej!! Tack för din inspiration!!

  Ditt hem är en dröm. Jag och min pojkvän har flyttat in till en lägenhet som vi behövde lägga ner tid och pengar på. Så affischer och posters har vi inte riktigt kunnat lägga pengar på. Jag älskar verkligen den här postern. Det hade varit så roligt att vinna och äntligen få upp någpt på väggen då plånboken annars inte föredrar det. Så jag håller verkligen tummarn. KRAM på dig!

 • Angelica skriver:

  Denna poster skulle vara den perfekta sista detaljen i min nya lägenhet! Håller tummarna för att den får hamna på väggen!

  Följer självklart bägge på instagram!
  angelicaedstrom

 • Malin skriver:

  Följer er sen innan, bra inspiration och fina bilder!
  När man älskar inredning men fortfarande bor hemma och bara har sitt egna rum att inreda, kan en tavla som denna räcka för en snygg uppdatering. Skulle ställa den på golvet brevid min Ikea Järpen, där skulle den passa in bra!
  Massor av kramar 🌟

 • Linnea Jönsson skriver:

  Om några månader flyttar vi äntligen in i vårt hus. Har länge trånat efter denna poster och har redan tänkt ut en plats i huset för den. Men då jag är nybliven mamma får tyvärr inredningen läggas på hyllan ett tag. men tänk om jag skulle ha turen str vinna denna dina poster, vilken lycka! ❤️

 • Susan gatica skriver:

  Älskar de här postern och önskar med hela mitt hjärta att jag har turen att vinna en så att jag kan dekorera mitt hem med en snygg o cool poster.

  Mvh Susan

 • Marie Larsson skriver:

  Heybaberiba Rebecca, vad roligt med en tävling!
  Min instagram heter marresdiy och jag följer desenio och dig på instagram!

  Min motivering: För det första så är Kate Moss bombsnygg på bilden och för det andra så skulle tavlan passa in otroligt fint i min 62kavdratiga lägenhet, ser alldeles för mycket vita väggar här hemma!

  Hoppas allt är bra med dig! Kram

 • Melinda skriver:

  Jag är i skrivande stund på jakt efter en lägenhet här i Stockholm vilket inte är så lätt som du kanske vet.. När dagen väl kommer och jag äntligen kan flytta hemifrån så kommer det inte finnas så mycket pengar kvar till att inreda. Därför skulle det va så himla roligt att vinna denna och liva upp nya hemmet med. Det gör verkligen så mycket för helheten med tavlor på väggarna. Så småningom skulle jag matcha den med en kartposter över Stockholm såsom du gjort. Älskar verkligen din lägenhet och ser upp till din stil. Tack för inspirationen!

 • linn skriver:

  Åh ja! Det är den enda tavlan min sambo faktiskt gillar av de jag velat ha så det hade varit så kul att få ge den i julklapp till honom. Är själv sjukskriven nu så de resurserna finns ej att unna sig den. Håller tummarna 🙂

 • Elina skriver:

  Åååh! Har suttit dom senaste dagarna och försökt att hitta fina posters till min lilla studentlya som än så länge inte har någonting på väggarna. Jag fastnade verkligen för precis denna idag men kände att den var lite dyr nu innan alla julklappsköp.. Så gav upp den tanken ganska snabbt att klicka hem den, men så läste jag detta! Måste ju ta chansen kände jag för annars kommer väggarna vara lika vita som innan. Tack för en bra blogg 🙂

 • Jessica Stonegård skriver:

  Hej snygging!!!
  Längesen vi sågs nu, hoppas allt är grymt bra med dig!:)
  Alltså detta har varit min drömtavla ett tag nu och har en perfekt tom plats på väggen som bara väntar på den. Skulle bli så sjukt glad om jag vann, har haft otur hela det här året känns det som och det här hade blivit en underbar avslutning på 2016.
  Följer såklart båda på IG <3 puss gumman!

 • Sanna skriver:

  Wow, vilken fantastiskt tävling! Det hade varit så kul att få vinna denna grymt snygga posters. Här hemma älskar jag nämligen inredning och är just nu i full färd med att fixa och dona. Har nyligen köpt hem lite nya möbler och mer står på inköpslistan, och denna skulle matcha så snyggt i hallen hemma hos mig.

  Följer båda sidorna på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Alexandra skriver:

  Flyttar hemifrån i början av januari och har inte hittat några fina tavlor som jag vill hänga upp på väggen, inte förrän nu! Fantastiskt fin poster som skulle passa perfekt in i min första alldeles egna lägenhet!
  Kram

 • Teresia Andersson skriver:

  Åh varför vill man vinna denna? klart man vill. Den är underbar! Dessutom har jag en tom 50×70 ram som bara står och väntar på få en poster i sig och hängas upp på min gråa vägg med mina gråa sammetsgardiner.

 • Josefin lodenmo Pettersson skriver:

  Åh denna postern är så fantastisk!! En riktigt statement-poster som utstrålar GIRLPOWER!! Hade blivit så glad och tacksam över att få vinna denna fina, skulle passa perfekt ihop med min ”New york” tavla ifrån Desenio över soffan i vardagsrummet. Jag håller tummarna! Tack för en väldigt fin & inspirerande blogg. Kram!
  Följer såklart på Insta (josefinlodenmo) 🙂

 • Sanna skriver:

  hej! jag älskar denna postern sååå mycket! har precis flyttat till en ny lägenhet & håller på att styla den & försöker hitta fina saker att styla den med, & jag har en tom vägg som jag vill ha en snygg tavla på, men har inte fått tag i någon ännu. skulle vara så grymt om jag vann denna, för den skulle passa superbra där! skulle bli så glad! puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.