LUCKA # 3

Luckan är I samarbete med SwissClinic.

Grevgatan 48 ERA Alex K 2016

Bakom dagens lucka gömmer sig lite härlig skönhet. Vem kan få mycket av härliga skönhetsprylar? Idag tävlar jag ut ett serum från Swiss Clinic. En svalkande och avslappnande gel som hjälper huden att både återfuktas och reducera tecken på åldrande. Med hjälp av den aktiva ingrediensen betaglukan stimuleras hudens naturliga kollagenbildning som är ett protein lagrat i hudens bindväv och som bland annat hjälper huden att få sin fasthet. Luckans värde är 690:-  Tävlingen avslutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg. 

För att vara med och tävla ska du: 

– Skriva ett superkort skönhetstips. Ditt allra bästa skönhetstips. Det kan vara allt från att dricka mycket vatten till ett hårtips eller vad som helst! You name it! 

Lycka till! 

Stort grattis till Elli, du kommer få ett mail inom kort. 

0

24 reaktioner på “LUCKA # 3”

 • Jenney skriver:

  Mitt bästa tips är kokosolja. Det är magi rakt igenom! Jag använder det till mitt hår, som en återfuktande ansiktsmask och till nariga läppar. Jag använder det även till allt jag äter, så jag boostar kroppen inifrån.

 • Sofie skriver:

  Åh, mitt bästa tips är nått som kallas ”Pawpaw” och är en formula urpsrungligen från ausstralien (tror jag). Man kan ha det till ALLT, allt från insektbett och irriterad hud men även på läppar och tex ögonfransar för att ge dem lite extra näring!! Superbra och rekommenderar alla denna !!

 • Malin Stjernberg skriver:

  Mitt bästa skönhetsknep är faktiskt att sminka av sig med Lactacyd! Lika bra till snippan som ansiktet 😉 Är 44 men har en väldigt ungdomlig hy =)

 • Sara H skriver:

  Den perfekta ansiktsmasken mot dålig hy/akne kan göras på endast ca 2 matskedar honung och 1 tesked kanel! Honung fungerar som en naturlig antibiotika medan kanel också har antibakteriella egenskaper!

 • Thowe skriver:

  Jag har i perioder ganska oren hy och det bästa budgettipset för mig när jag vill göra en renande ansiktsmask är att blanda 1 msk bakpulver (!) och några droppar vatten. Rör om till en gegga och lägg på huden. Det svider till lite. Jag får ALLTID komplimanger för att jag har så fräsch hy dagarna efteråt. : )

 • Agnes skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är kokosolja! Det fungerar verkligen till allt, ansiktsmask, hårinpackning, bodylotion, nagelbandscreme osv! Är du torr eller narig någon stans så kan du använda kokosolja och det hjälper så himlans bra 🙂

 • felicia skriver:

  Använd inte värme på ditt hår för ofta, det sliter enormt mycket!! (plus, köp en bra kam)

 • Elli skriver:

  Här kommer mitt skönhetstips: SKRATTA mycket. Det gör förhoppningsvis både dig och andra i din omgivning gladare och ger energi! Man säger att ingen minns en tvåa, jag säger: ingen vill minnas en surpuppa. LE och våga vara GLAD! Det är äkta skönhet tycker jag! 🙂 😀

 • Maria C skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är att inte slarva med att ha en DAGLIG hudvårdsrutin med rengöring, ansiktsvatten, serum, dag- och nattkräm, samt ögonkräm. Allt enligt sin hudtyp!

 • Vivian skriver:

  Om man har oljig hy, ta lite bakplåtspapper och wipe it away!

 • Ann-Charlotte Larsson skriver:

  Hej!
  Att hitta sinnesfrid, det är mitt bästa skönhetstips.

 • Louise skriver:

  När jag smörjer in händerna brukar jag glömma smörja/massera nagelbanden och undrar alltid varför nagelbanden blir så nariga på vintern. Så mitt tips är, smörj in både händer och nagelband under denna torra period för fina händer. Det sägs även att naglarna växer mer om man masserar banden varje dag 😀

 • Camilla Sandmark skriver:

  Mitt bästa tips är att torrborsta huden. Ett superbra sätt att få bort orenheter som gamla hudceller och annat. Dessutom kommer blodcirkulationen igång ordentligt som sätter fart på insidan, transporterar ut gifter och ger huden ny lyster.

 • Helena i Uppsala skriver:

  Sov ordentligt!

 • Sandra P. skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är att skratta! Skratta skratta skratta!
  Det låter kanske klyschigt, men vilken människa blir inte vackrare när hon ler eller skrattar!?
  Det är bättre än alla krämer i världen!

  Smiiiiiiile! Sandra

 • Elin Hansson skriver:

  Skratta och le mycket! Skönhet kommer inifrån, men vackrast är man med ett leende på läpparna!

 • Claudia Kerttu skriver:

  OM du mot all förmodan bränner dig , använd uppvispad äggvita och stryk på brännskadan, blir som en skyddande film.

 • Malin skriver:

  Mitt bästa tips är att man får sin skönhetssömn det är det viktigaste enlig mig 😊 Kul att läsa allas kommentarer och få tips 👍🏼

 • Frida skriver:

  Smörj in ögonfransarna med lite olivolja över natten, det resulterar i långa och superfina fransar!

 • Cecilia B skriver:

  Ett bra och effektivt tips på finnar/ torra partier i ansiktet är att dutta på med Eight Hour Cream över natten. Dagen efter är huden synbart bättre!

 • Linn U skriver:

  Mitt bästa tips är att inte tänka på mycket på ”ska” och ”måste” när det kommer till hudvård. Jag bruka försöka känna hur huden mår på morgonen och ge dem de produkter som de verkar behöva just idag. Det mår min hud bäst av!

 • Belinda Fihn skriver:

  Att ha på en ansiktsmask och när denna är borttagen tipsar jag om att gå ut på en långpromenad. Alla döda hudceller är borta och huden är rengjord, det kan ju inte finnas varken något friskare eller bättre för huden!

 • Elli skriver:

  😀 woho jag vann! TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *