LUCKA # 1

Denna tävling är i Samarbete med Storm & Marie.


Hej bästa! Alltså vilken dag, herrejisses! Jag har plåtat inredningsreportage sedan 10.00 imorse, hemma hos mig. Dör av pepp! Ska berätta allt sedan, och hade faktiskt tidinställt allt luckor fram till måndag. Men i om med flytten så har alla tidinställda försvunnit, så måste göra om alla nu. Så hoppas jag hinner, min buss går om 2,5 timme till Arlanda och måste packa lite. Men tror jag hinner. Så typiskt bara, men såklart det ska hända mig 😉 Bakom dagens lucka så gömmer sig tvp underbara basplagg från märket Storm & Marie. En vit klassisk skjorta med vid ärm och en grå polotröja. Så fina och så enkla! De passar till alla med andra ord 🙂 Storm & Marie har jag nyligen fått upp ögonen för. De har så mycket snyggt!

För att delta i dagens lucka ska du kommentera här nedan med vilken storlek du önskar samt skriva en kort motivering varför just du ska vinna!

Lycka till fina ni, hoppas ni har förståelse med att luckan kommer upp nu. Puss på er!

Vinnaren är: Johanna! Företaget kontaktar dig inom kort!

0

26 reaktioner på “LUCKA # 1”

 • Julia skriver:

  Jag skulle verkligen behöva uppdatera min basgarderob och en klassisk skjorta med detalj (de vida ärmarna) och en polotröja är två plagg jag skulle använda flitigt. Det är i min mening två plagg som jag både trivs i och som jag tycker livar upp en vardaglig outfit den här tiden på året. Dessutom är jag student just nu och plånboken är inte allt för tät, speciellt inte under december månad när julklappar och allt sånt ska fixas. Har jag turen med mig och skulle vinna, så har jag storlek S/36 🙂 Kram.

 • Pauline skriver:

  Hej, jag skulle vilja ge denna till min fina mor i Julklapp/födelsedagsklapp. Hon har storlek S och skulle nog uppskatta lite nytt och fräscht i garderoben 🙂 Kram!

 • Camilla skriver:

  Jag är med och tävlar! Jag vill vinna för att det vore roligt att uppdatera vintergarderoben med lite nya kläder som passar till det mesta. Om jag vinner vill jag ha storlek 38 🙂

 • Ljuva Julia skriver:

  Oh, jag vill verkligen vinna och jag har storlek 38/M 😀 Jag vill vinna för att jag börjat på ett jobb som har klädkod businesscasual. Idag hade jag samma skjorta som jag haft både måndag och tisdag för att jag inte har så mycket businesskläder. I onsdag fick jag gömma min batmantisha under en slipover, bara för att det var den enda svarta t-shirt jag hade ren som inte var mönstrad och tokig. Med andra ord, jag har cravings efter den här vinsten!

  Vid eventuell vinst är min mail [email protected]

 • Elin Hansson skriver:

  Storlek M

  Ute tassar tomten så tyst på tå,
  Undrar när han hos oss knackar på?
  Och vad han i säcken där gömmer?
  Att kläder stod högst på önskelistan – hoppas jag inte han glömmer!
  Arbetet i byggbranschen innebär sällan fina kläder och glamour,
  Vardagskvällar myser jag mest i velour.
  Önskar få klä upp mig till vardags som fest,
  Basplagg som går att variera i oändlighet – används mest.
  Så håller därför tummar och tår,
  Att jag denna fina luckan från Storm & Marie får!

 • Josefine skriver:

  Man kan aldrig få nog av basplagg och hur snygga var inte dessa från Storm&Marie? Håller tummarna för att jag vinner dessa plagg! Helt perfekt för alla tillfällen och med en students inkomst skulle det vara den perfekta julklappen för mig 🙂 Kramar!

 • Ida skriver:

  Men åh den här tävlingen är som gjord för mig för jag vet inte hur länge jag har pratat om att jag behöver just en vit skjorta med en twist samt en grå polotröja…Kommer alltid hem från shoppingturen med någonting glittrigt istället och står och svär hemma sedan att jag saknar basplagg. Ha ha! Jag chansar att storlek S kan passa om man råkar ha turen <3 Kramar

 • My Thulin skriver:

  Jag hoppas på tur, och om jag har turen att vinna vill jag har storlek XS! Självklart vill jag vinna det är perfekta plagg att bära till vardags och matcha i oändlighet.

 • Emma skriver:

  Åh, dör va snygga plagg! Min garderob är väldigt tunn nuförtiden pga graviditet och envisa mammakilon så det här skulle ju inte sitta fel! Jag skulle vilja ha strl L om jag vinner 🙂

 • Nadja skriver:

  Åh, blev så glad att du har julkalendern i år igen! Har följt din blogg sedan flera år tillbaka, och du är alltid så generös och fin mot dina läsare. Tack för det 🙂 Med det sagt så hoppas jag att jag vinner denna lucka då jag är inne på mitt fjärde år som student och minst sagt har en rätt knaper ekonomi! Jag studerar till läkare och går runt i blåa plastkläder hela dagarna, och skulle mer än gärna vilja liva upp min tillvaro med lite finare plagg på fritiden! Håller tummarna 🙂 Om jag skulle ha turen på min sida, så har jag storlek 36/Small. Kram på dig!

 • Annika Jönsson skriver:

  Jag skulle (tyvärr) aldrig unna mig en tröja för 1000kr. För det priset kan jag få Minst 10 blöjpaket (fler om jag kan köpa dem med rabattkod) Eller två par ordentliga skor till sönerna! Ja, jag unnar mig sällan det där extra! Så därför hoppas jag få vinna dessa fina och användbara basplaggen. Det vore fantastiskt!

  Storlek: M

 • Ida skriver:

  Men hur perfekt?! Jag behöver så mycket nytt i min garderob efter min graviditet! Min lilla donna är nu 10 veckor & har inte riktigt hunnit gå ner alla de kilon jag gick upp. Men det är hon ju så värd!! Därför skulle jag tacksamt vinna lite nytt! Min storlek är S-M/36 🙂

 • Angelica skriver:

  Dessa underbart snygga kläder är en dröm att få äga! Dock räcker inte studentekonomin till det. Hoppas innerligt att jag vinner dessa två skönheter!

  Jag har storlek 38!

  Många julkramar
  Angelica

 • Claudia Kerttu skriver:

  Storlek S till min äldsta dotter som för en strid mot sin kroniska sjukdom som ibland ställer till det.

 • Petra skriver:

  Hej!

  Vad det trasslar till sig ibland, speciellt när man inte har tid 😣
  Jag behöver byta ut de flesta basplagg till nya och fräscha men då jag nyligen blev tvillingmamma finns varken tid eller ork efter alla vakna nätter. Det skulle dock vara skönt att klä sig lite lyxigt fint och lägga myskläderna åt sidan ett tag.
  Jag har stl. 38/M
  Tack för en fin blogg!
  Hälsningar
  Petra

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Vid varje klädköp gör jag ett val,
  att välja plagg i bra material.
  Bra kvalitet håller i många år,
  är det basplagg även stilen består.
  Med detta arbetar Storm & Marie,
  skapar riktig skandinavisk magi.

  Har efter mycket fundering nu kommit på,
  att jag en speciell utbildning ska gå.
  Ekonomi är inte längre min grej,
  och att byta yrke känns helt okej.
  Kläderna skulle representera mitt nya jag,
  där jag i journalistisk ta ett riktigt tag.
  När jag in i detta nya ska kliva,
  och få göra det bästa – att skriva!

  Storlek S.

 • Anna skriver:

  Storlek 36 eller Small

  Jag hoppas på att vinna, då det är två basplagg som utgör en fulländad garderob, ett måste för denna årstid och ett måste i min garderob.

 • Sandra skriver:

  Men WOW vad fint!! Jag skulle jättegärna vilja vinna, jag har precis börjat på ett nytt jobb där precis ALLA är sjukt snygga och jag känner mig helt lost i min klädstil. I dessa plagg skulle jag ju vara queeeeeen 🙂

  Jag har storlek M.

 • Sara H skriver:

  Så snygga! Hade verkligen behövt lite mer stilrena och klassiska plagg som alltid funkar! Hade mer än gärna välkomnat dessa in i min garderob!
  Storlek S

 • Satu skriver:

  Storlek XS. (my swedish isn’t so good yet, so i’ll write in english) I’m graduating soon and would love to have these to add to my work wardrobe as I start looking for internships 🙂

 • Elin Cecilia skriver:

  Jag har storlek XS/34. 🙂 Jag skulle vilja vinna för att jag ooofta gör spontanköp som är lite statement, men som jag tröttnar på übersnabbt! Så ofta står jag framför garderoben varje morgon och bara ”jag har inget att ha på mig!” fast garderoben är överfull. Det gör att jag också kommer försent till skolan ibland…. Så det skulle passa super med lite basplagg som passar till allt och som man para kan slänga på sig! (Och som är assnygga) Kram <3

 • Johanna skriver:

  Sorlek xs i skjortan
  storlek s i polon
  Med en häst och allt vad det innebär blir det inte mycket pengar över i månaden till kläder. Därför skulle jag vilja vinna dessa kläder till min basgarderob jag försöker bygga upp. För vad är bättre då än en skjorta och polo. Skulle vara jättekul att vinna!<3

 • Malin Stjernberg skriver:

  Åh ljuva 90-tal liksom, då jag alltid hade polo eller vit skjorta. Nästan glömt hur snyggt det är till ett par schyssta jeans. Så denna småbarnsmamma hade definitivt behövt detta i garderoben så hon kan skina igen =)

 • Sanna skriver:

  Åh, så otroligt snygga och stilrena! Dessa är verkligen helt i min stil då det är enkla, stilrena och klassiska. Det hade med andra ord varit helt fantastiskt att vinna dessa i storlek M. Som ensamstående unnar jag mig nämligen sällan något nytt, så det hade betytt mycket.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *