CHRSTMAS TRIP

b4cc900e6f4338edbd76d88cdcf09e62innsbruck-winter-2010kl

Om 4 dagar så sticker jag till …. SALZBURG! Jag har blivit medbjuden av Fanny! Det är hon och jag från Sverige och ett gäng andra bloggare från Europa. Vi ska dit på en julresa 😊 Gå på julmarknad, åka upp i bergen, ha cooking class med julkakor och uppleva Salzburg som stad helt enkelt. Jag är så galet peppad, känns inte som det kunde komma lägligare. Bara få åka bort och julmysa som tusan i en riktig julstad. Dessutom så verkar staden SÅ drömmig. Det ser ut som rena sagan på bilderna. Åh jag älskar ju att upptäcka nya platser i världen, alltid så kul med platser man aldrig varit på tidigare. Har någon utav er varit där?  Vad tyckte ni? Gillade ni det? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.