POM & FLORA

img_0112_c8a9055_c8a9035

Marblecase from Ideal Of Sweden HERE (klick)  & Bag HERE (contains adlinks)

YUMMI YUMMI IN MY TUMMY! ÅH den här brunchen var så himla god. Både jag & Emma tog en varsin Acaibowl, en avokadomacka med fetaostkräm och så tog jag en apelsinjuice och Emma en kaffe. Herrejisses SÅ gott! Jag tog dock utan jordnötssmör och det ångrade jag snabbt haha. Det får bli nästa gång helt enkelt, så fräscht också! Önskar jag startade alla mina dagar såhär! Är ni i Stockholm så är Pom & Flora på Odengatan ett hett tips! Dags att ta tag i städningen här hemma, för imorgon kommer 25 pers hit, hej och hå 😀 Jag är verkligen supertaggad och ska bli så roligt med en hel kväll med världens bästa vänner! Vi hörs snart igen godingar ♡

0

2 reaktioner på “POM & FLORA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.