TRE


Här kommer tre bilder från min dag! Började med att sova ut lite, då jag hade sådan fruktansvärd migrän igår som sagt och den gav sig inte och var trots den på tok för mycket uppe i varv för att sova. Vilket resulterade i att jag somnade väldigt sent, lämnade t.om sängen och la mig på soffan istället. Det sjuka var att där somnade jag så mycket snabbare, konstigt det där. Behövde kanske ett miljöombyte helt enkelt. Men ni vet den där känslan när man bara måste sova eller rättare sagt behöver sova men så kan man verkligen inte somna. Usch hatar det, därför valde jag att sova ut lite imorse, satte på nyhetsmorgon i bakgrunde och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Ibland behöver man sånna mornar också! Vid 10.30 drog jag in mig in till stan för att gå på lite pressvisningar, skriva på ett kontrakt samt möta upp Emma och ta en brunch på nya Pom & Flora. Har ju velat gå till det ”gamla” stället så länge, men idag fick vi testa det nya. Det var så fint där, riktigt drömmigt! Verkligen fotovänligt om man säger så 😉  SÅ mysigt att träffa Emma också och bara prata om allt mellan himmel och jord samt bolla massor tankar och idéer med någon som är i samma bransch. Tog en massa bilder idag, så det får ni se imorgon eller ikväll. Hann även att fota dagens look, så de bilderna ska bara redigeras och sen kommer även de upp på bloggisen. Nu ska jag fortsätta julpynta lite här hemma, det är ju trots allt första advent på söndag. Är så himla sugen på att julbaka i helgen, kanske ska föreslå det till ett par vänner. Hur mysigt? Ska även göra klart mitt infoblad, skicka bilder till en intervju och laga middag. Ska försöka hinna göra maten klar innan Henke kommer hem. Vi får se hur det går med den saken haha. Tidsoptimisten själv här! Puss & kärlek!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *