YOU ARE

love6666Idag eller egentligen igår om man ska vara exakt så har jag & Henke varit tillsammans i 6 år ♡ Det känns så jävla underbart! I 6 år?? Känns som vi träffades nyss samtidigt som det känns som ett annat liv. Den här killen, det finns ingen finare människa på denna jord. Jag är så sjukt glad och tacksam att få dela livet med honom. He is the best! 

Kommer berätta om hela vår dag imorgon, nu ska jag pussa på honom lite extra! Vi ses imorgon finisar ♡ Någon som varit på bloggen sedan tiden innan Henke? Vore så roligt att veta hur många utav er som följt mig från första första början. Tänk att nästa år har jag bloggat i 11 år. Förstår ni hur länge det är? Haha! I Mars 2017 var det alltså 11 år sedan jag skrev mitt första inlägg. Eftersom jag inte firade när det var 10 år så får vi fira ordentligt när det är 11 hihi!

0

8 reaktioner på “YOU ARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *