MIN HELG I BILDER W 45

Jag började fredagen med att hämta ut mina nya lilla bäbis. Min nya Iphone7PLUS Ni ska såklart få se fler bilder på denna. Men här är en liten sneak. Fett stor men har nästan efter 3 dagar redan vant mig .. 

Jag gjorde mig lite fredagsfin, stack och mötte upp Emma för en AW med ett företag. Himla trevligt! Det bjöds på bubbel, plockmat och inspirerande presentationer.

På lördagen käkade jag & Henke frukost ihop. Sedan jobbade jag en hel del med bloggen, fotade bl.a mitt nya kontor som kom upp på bloggen idag. Efter det blev mycket fix med garderoberna, det är så rörigt och mycket där att jag inte ens orkade fota. Efter vi var klara så var det kväll och då lagade vi en god lördagsmiddag och slängde oss på soffan, tittade på så mycket bättre och film. Henke har jobbat på som fasen, så grym är han.  

Henke slängde ihop ett par ”chokladbollar” som lördagsgodis, verkligen hans favorit. Resultatet blev detta, haha dog av skratt när han kom ut med dessa. De såg värre ut i verkligheten kan jag lova. Först säger han ”vadå det ser ju ut som delicatobollar” och sen Eh man äter ju alltid runda” haha såg ut som skit. Men goda var dom, dessutom hade han gjort dubbelsats så de var gigantiska haha.

Söndag idag med andra ord, jag började dagen med att göra nyttiga smoothies. Som jag sedan fotade och även la upp recept på. 

Vi tog en sväng till Jula och inhandla lite grejer vi behövde. Blev både det ena och det andra. Så skönt det ska bli när det är klart 😬 

Gick bananas på Snap som vanligt, ”rebfres heter jag där för den som missat det. Hur mycket älskar man inte hundfiltret?

Henke var snäll och hjälpte mig att plåta dagens look, hade bl.a på mig denna snygga klocka. Hela looken får ni under dagen! 

När vi kom hem från PW:n, inhandlingen och outfitplåtningen så blev det tacos till lunch. Hade kvar rester sen i fredags. MUUUMS! 

Klockan 17.30 drog jag mig bort mot Linda & Miss Fancy. Det var på tiden att göra något åt min spökhud haha. Nu är jag både brun och känner mig fräsch. Hur mysig salong? 

Här har ni henne, härliga Linda som alltid får mig så fräsch och snygg! Det var henne, hennes salong och hennes team jag fotade i veckan. 

Älskar detta golv! Och spegeln .. Jag är på jakt efter en guldspegel och tror jag har hittat en bra shop som säljer de jag är ute efter. 

Det var min helg det =) Mycket jobb, slit, fix styr i lyan och en massa mys. Precis som jag gillar! Har tagit det väldigt lugnt de senaste helgerna, var länge sedan jag festa och var ute. Men är inne i en mys/fixar-period nu. Har ni haft en bra helg? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *