THAT BOMBER

Inlägget innehåller affiliate länkarpicmonkey-collage-87picmonkey-collage-88picmonkey-collage-90

30 % på ALLA Bomber-jackor med koden ”Bomber 30” Ni hittar alla bomber jackor HÄR 

Jag är ju ett riktigt fan av bomberjackan och äger flera modeller. Har en i både svart, beige, khaki, rosa & koppar. Kan liksom inte få nog och dessutom passar den typ av jacka till så mycket. Gillar att tuffa till en lite mer fin look med snygg bomberjacka. Tänkte därför tipsa er om lite schyssta bomber-jackor! Alla kommer från NA-KD och de har dessutom 30% nu på alla deras jackor. Uppgekoden BOMBER30 så får ni 30%. Så passa på! Varför jag inte bloggar förens nu är för jag kom precis innanför dörren och har varit iväg sedan 11 i förmiddags. Har plåtat Missfancy’s salong och sedan varit på NYX-event. Vi skulle egentligen åka ut med färja till dit vi skulle vara men pågrund av snökaoset idag så fick de byta location och då blev det en svit på Haymarket istället. Karen Gonzales var på plats, men tänkte berätta mer eventet senare. Nu ska jag ta något och äta. Hörs senare!

_____________________________________

You guys know that I love Bomber jackets, that’s my favorite jacket for sure. I can’t get enough. I have a pink one, a khaki one, a beige one, a black one and a copper. The copper is my favorite right now. NA-KD have 30% off on all Bomberjackets. Just use the code: BOMBER30. Happy shopping darlings!

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *