VILL DU JOBBA SOM INREDNINGSSTYLIST?

I samarbete med Inredningsakademin.

_c8a5530

Brinner du för Inredning precis som jag och älskar allt som har med design, interiör och detaljer att göra?

Då har jag ett super-erbjudande till er. Jag har teamat upp med Inredningsakademinni kan läsa mer om dom HÄR. Inredningsakademin erbjuder homestaging, inredningsuppdrag av bostäder och lokaler samt alla typer av kringtjänster så som magasinering, flytt av bohag och hantverkstjänster. De utbildar inom Homestaging, Inredning, Floristik, Produktdesign och till Visual Merchandiser. Eftersom jag får nästan mail dagligen om hur jag gått tillväga att bli Homestylist så förstod jag att ett stort intresse finns och tänkte därför att det var dags att hjälpa alla er som undrar hur ni ska gå till väga. Ni får  1500 kr på rabatt på alla deras utbildningar. (Homestylist, inredare, florist och Visual Merchandiserutbildning)  Ni behöver enbart Maila koden REBFRE till [email protected] så får du 1500 kr rabatt avdragen. Kurserna hålls i Stockholm men går även att läsa på distans.

Hur har jag gått tillväga för att bli Homestylist?

För cirka 4 månader sedan så skulle min kära vän sälja sin lägenhet här i Sundbyberg. Det var en riktigt ungkars-lya, skulle han få den sålt till maximalt så behövdes en riktig staging. Jag ringde honom och frågade om han var intresserad av min hjälp? Det var han! När jag gjorde denna homestaging såg jag det mestadels som en rolig grej, jag har alltid älskat inredning och styling. Så kände jag ska jag göra detta så ska jag göra det ordentligt och med stort hjärta. Som är väldigt viktigt för mig, där kommer min perfektionism in. När lägenheten var tom var det dags för mig att inreda. Eftersom detta var första gången för mig så tog jag ganska mycket grejer hemifrån men samarbetade även tillsammans med lite inrednings PR-byråer och samarbetspartners jag haft sedan innan.  Resultatet blev detta. Min vän fick lägenheten såld till ett högre pris vad han annars inte skulle fått, så han var supernöjd och mäklaren var nöjd och riktigt imponerad över min styling samt att jag visat på sådant hjärta och själ i denna lägenhet. Så efter lägenheten var såld så frågade han mig om han kunde använda mig till hans kommande objekt? Absolut sa jag och visste knappt vad jag gav mig inpå. Men jag har aldrig varit rädd för nya grejer 🙂  Så det var bara tuta och köra!! Idag jobbar jag som Homestylist och har redan stylat flera stycken lägenheter inför försäljning. Nu vet jag att alla har inte denna möjligheten eller de kontakterna eller den turen.  Därför är ju dessa utbildningar en bra möjlighet.

Jag är själv väldigt sugen på att gå en kurs och funderar på att gå en nu till våren. Vore så roligt att träffa er någon av er  =) Bara att fråga på om ni undrar något?

.

1

7 reaktioner på “VILL DU JOBBA SOM INREDNINGSSTYLIST?”

 • Johanna skriver:

  Klart du ska plugga detta! Du är ju helt fantastisk med inredning ju och är en stor inspirationskälla!

  Mitt största intresse är, precis som för dig inredning men har endast haft det som en hobby och aldrig tänkt att jag skulle kunna jobba som det. Jag har länge funderat på vad jag ska göra ”när jag blir stor” och har aldrig riktigt hittat någon utbildning som känts rätt. När jag såg detta så kände jag direkt att detta helt fantastiskt att få arbeta med så jag ska nog anmäla mig till denna utbildning. Så ville mest bara tacka för tipset, verkligen.

  Kram

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Hej Johanna! Åh vad kul att höra, vad glad jag blir att du känner att du äntligen har hittat det du sökt. Det gör mig väldigt glad. Glöm inte att nyttja rabattkoden så blir det lite billigare =) Det var så lite, jag är bara så glad att jag kan hjälpa dig. Hoppas vi ses där!

   Massor kramar <3

 • Ninni skriver:

  Jag kommer gå denna utbildning! Verkar otroligt bra!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh vad kul att höra 🙂 Det gör mig så glad! Vilken kommer du att gå? 🙂 Ta hand om dig! Kramar

 • Veronika skriver:

  Hej!
  Jag har anmält mig till kursen Homestylist och ska påbörja den i höst.
  jag undrar om rabatten på 1500 kr fortfarande är giltig?

  Mvh
  Veronika

 • Maha Edrees skriver:

  Hej!!!
  Jag älskar inredning och styling men vet inte vart ska jag utbilda mig det! Jag har läst ekonomi men helst att jobba med inredning för att det är hoppy men jag älskar det så tänker jag att jobba med det ist kan nu tipsa mig va kan göra
  OBS jag är mammaledig o vill gärna plugga under mammaledig så blir det på distans’!
  Ha ni så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *