WALL LAMP

WALL LAMP_HERE

Hej på er! Måndag och ny vecka, vilket betyder nystart. Så härligt! Jag börjar veckans bloggning med lite inredning tänkte jag. De förra ägarna av lägenheten hade lämnat som en träbit/fäste på väggen där de haft en lampa tidigare, den satt så pass hårt i väggen att det var ingen idé att ta bort den då det skulle bli världens hål i väggen. Så vi har redan från börjat också tänkt ha en lampa där, men inte riktigt hittat denna perfekta men nu har vi äntligen funnit den. Den här lampan ovan från Ellos. Hur snygg är inte den då? Jag tokgillar den och gör sig så bra där. Gillar lampor som bara står rakt ut sådär, som den svarta lampan från Flos. Så fin! Vad tycker ni? Gillar ni den?

_____________________________________

Our new lamp, we have searching for the perfect lamp for a while now. But finally we have find the one. What do you think? You like our new lamp?

0

2 reaktioner på “WALL LAMP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *