NIKE MOMENTS

Nike Air Hurarache – HERE

IMG_4373 (1)

Nike Air Max – IMG_6945

Nike Air Force Suede – Simliar IMG_3662.JPG

Nike Roshe Run – IMG_1093.JPG

Nike Air Max –

Nike Air Force 1 – HERE

Jag har i samarbete tillsammans med Nike tagit fram mina NIKE – favoriter genom åren. Jag är en riktigt sneakers-tjej som ni vet och har nästan läskigt många sneakers här hemma haha. Ni ska få se alla vid något tillfälle. Jag har även passat på att länka alla modeller ovan så att ni hittar dom. Får ofta frågor om  var mina skor kommer ifrån. Här är alla mina NIKE favoriter. Har ni någon favorit? Vilket NIKE gillar ni bäst?

I samarbete med Nike.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.