DESIGN SALE

design-sale

 

1. HERE  / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / (contains adlinks)

På måndagar kan man behöva lite inspiration och shoppingtips. Som ni vet så gillar ju jag att blanda budget med lyx. Det är den ultimata kombon tycker jag. Jag gillar båda väldigt mycket. När det kommer till lyx/design så brukar jag mestadels köra på mer basic eftersom det kostar en slant och då vill jag kunna ha det länge utan att tröttna. Något som också är bra med lite dyrare plagg är att man kan fynda de på rea. Jag kom över Boozt.com och såg att de hade rea på en hel del godbitar. Som denna jacka från Ganni och kashmir tröjan från Twist & Tango bl.a. Alla dessa plagg ovan är det minst 25% på.  Idag dessutom så är det sista dagen på deras rea och de kör ytterligare 10% på ALLT. Hur bra? Jag gillar att spara pengar när jag handlar.  Uppger man koden: NOW10 så får man ytterligare rabatt.

_____________________________________

On mondays you can need some inspiration and shopping tips. So here we go! You know I like to mix budget clothes with design clothes. I think the twist is the perfect combo! Above can you see 8 things from Boozt big sale. My favorite is this jacket from Ganni. I must have it!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *