ITALIAN BLUE

Godmorgon Söndag! Eller kanske inte så mycket godmorgon när klockan är 11.29.. En utav de bästa sakerna med att mamma är på besök är att man vaknar till fixad frukost. Så himla mysigt! Precis som när man var liten, men det allra bästa är att ligga i hennes knä på soffan och bli kliad i huvudet. Det är inte mycket som slår det. Vi har precis mumsat i oss denna goda frukost och vartefter ska vi ta tag i vår garderob, jag har i princip alla mina kläder på golvet så ni kan ju tänka er hur det ser ut haha. Ännu en bra grej när mammsingen är här. Så bortskämd denna helg! Vi hörs lite senare med dagens look och ”min helg i bilder” Puss på er!

_____________________________________

Goodmorning Sunday! This is what I called breakfast. So cosy to eat a nice breakfast when my mother is here. Love to spending time with her. Have you tried toast with peanut butter topped with banana? So freakin’ yummi. 

0

7 reaktioner på “ITALIAN BLUE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.