HOW DREAMY?

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Blouse_HERE / Shorts_HERE

Hej fina ni! Alltså Hur drömmig gata och dörr? Ni skulle se alla dörrar och gator i Sitía! Det var helt sjukt, var man en gick så var det färgglada pastelldörrar som jag älskar. Jag är fasen lite sugen på att måla om en dörr här hemma till rosa, tror dock Henke inte skulle bli så glad? Eller vad tror ni? 😉 Jag har ju mitt kontor i rosa iallafall hihi en vägg. Ni ska få se bilder på det, det är alldeles snart helt klart. Det bor verkligen en perfektionist i mig ibland lite för mycket, vill inte visa det förens det är helt perfekt enligt mig haha. So stay tuned!

______________________________________

How dreamy? The streets and doors in Sitía is so beautiful. I mean look at this? i want this door in my home. So cute! Maybe I should paint one? I don’t think my boyfriend would be so happy! Right? 😉 

0

4 reaktioner på “HOW DREAMY?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.