NAVY

img_6348.jpg

Ni är så många som frågat om denna topp när jag bar denna look, den kommer från Zalando och märket heter Navy London, ni hittar alla deras blusar HÄR. Tyvärr verkar denna vara helt slutsåld nu, men kanske hittar ni någon liknande från deras märke? Eller så får vi hoppas på att den kommer in snart igen =) Jag verkligen älskar denna blus och har fått så mycket beröm för den. Puss på er ♡

__________________________________________

Hello guys, you are so many who have asked me about this top. It’s from the brand Navy London, and you find all Navy London blouses här This is one is out of stock, but maybe you find a simliar one? Lots of love ♡

1

2 reaktioner på “NAVY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.