C K

image

T-shirt_Junkyard / Swimsuit_Trelika

Hej mina fina! Stranden här  i Makry Gialos är så härlig, den ligger precis nedanför hotellet. Det är en privat strand som tillhör hotellet, så den är inte proppfull av turister vilket är väldigt skönt haha. Det finns även en beach bar  här på stranden  som heter Monilio som har blivit en stor favorit. Vi brukar gå dit och äta vår lunch där.  Jag har nästan tagit greksallad varje gång. Så sjukt gott, men ändå så enkelt ellerhur? Jag menar det är bara sallad, oliver, fetaost och rödlök men ändå är det så gott. Älskar grekisk mat, så det gäller att passa på när man väl är här. Gillar ni grekisk mat?

 

 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.