FANTASTICO

BLOUSE_ HERE  NAILS BY_ @Felicianaails


Ställde klockan på 7.30 (6.30) svensk tid, gick upp och satte på mig lurarna och träningskläderna och traskade sedan bort mot gymmet. Hotellet var helt tyst och det lilla man hörde var vågorna. Så jäkla härligt! Här snackar vi livskvalitet! Jag njuter som tusan för detta är långt ifrån hur mina mornar brukar se ut haha. Efter ett svettigt pass var det dags att äta frukost, den smakar alltid så mycket bättre efter man tränat. Föresten låt oss ägna ett par minuter åt detta magiska ställe? Jag menar hotellet har en egen liten resturang som är full av egenodlade olivträd, dessutom är inredningen på topp. Jag menar titta bara på golvet, orkar inte såååå fint. Sen en grym frukost på det, som satt fint i kistan. Skulle nog inte kunna starta min söndag mycket bättre än såhär? Hur mår ni fina? Har ni haft en bra helg? 

_________________________________________________

Starting my morning with hit the gym 7.40, so lovely! After my workout was it time fore some fresh breakfast with my brother. The breakfast here is so lovely, you can find everything you need and want. All from bread, fruits, nuts, olivs, ham, cheese, juices, yoghurt and sweats. Amazing! Breakfast taste so much better after workout  and I’m  also feeling more hunger. AND please can we talk about this interior and this floor? OMG! Floor-goals-deluxe!  How are you guys? Are you fine? Have all of you had a nice weekend?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.