SIMPLE CITY

  

Körde på enkelt idag, så skönt ibland att bara klä på sig något väldigt enkelt. Less is more 😉 Sometimes. Då var vi hemma igen efter en heldag med shopping, vi shoppade så länge att t.om jag tröttnade då är det illa haha. Strax är det dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen. Eftersom vi hade en lugn hemmakväll igår med middag, vin och spel så tänkte vi dra in till stan och äta middag på ett mysigt ställe på Söder och kanske ta en drink någonstans. Alltså spelet vi körde igår var så jäkla kul. Ni måste kolla min Snap, alla fyra sitter och tjuter av garv. T.om idag att jag fick en kommentar här på bloggen om vad spelet hette för det verkade så roligt haha. ”Ska vi slå vad?”  heter det. Bästa födelsedagspresenten ever. Himla härligt att ha pappsen på besök, få lite kvalitétstid med honom. Nu ska jag rappa på här, så de slipper vänta på mig 😉 Vi ses på SnapChat: ”rebfres” 

0

4 reaktioner på “SIMPLE CITY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.