MY AUTUMN SHOES

fyra

1. HERE  / 2. picmonkey-collage-79

1. picmonkey-collage-801. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / (contains adlinks)

Jag har ju så svårt att slita mig från bloggen haha, är inne i ett riktigt blogflow nu känner jag. Härligt va? Som sagt så är det höst i luften och vad passar då inte bättre med 12 stycken heta tips på höstskor? Jag valde att blanda lite boots med klackar och sneakers. Jag är ju verkligen ett stort fan av sneakers och här är fyra modeller som jag tycker ändå passar väldigt bra på hösten. Jag tänker mig lite mer mörka/höstiga som inte känns så somriga liksom. Jag är ägare av sko nummer tre och fyra och gillar de skarpt. SÅ snyggt att dressa ned en lite mer classy look med ett par schyssta sneakers. Hoppas ni gillar mina tips 🙂 Kommentera gärna om det är något specifikt ni vill ha tips om i fortsättningen. Nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen. Vi hörs imorgon!

Har ni några favoriter från ovan? 

0

2 reaktioner på “MY AUTUMN SHOES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.