MAKE UP TUTORIAL

Anastasia Contour kit_Here / Anastasia DipBrow_Here / Anastasia highlighter_Here

I filmen så använder jag smink i samarbete med Eleven.se Alla produkter hittar ni i länkar ovan.

Äntligen mina vänner så har jag börjat mer med Youtube som jag har sagt att jag ska göra i hundra år. Nu har jag gjort min första Make up Tutorial, jag hoppas att ni gillar den. Det var många som frågat mig hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink. Detta är ganska så nytt för mig men jag är sjukt peppad och ska bli riktigt härligt att kunna visa mer vem man är än bara i bilder. Men om jag ska fortsätta med att youtube klipp så vill jag ju såklart veta vad ni vill se? Vad vill ni att nästa klipp ska handla om? Ge mig tips, så ska jag försöka lösa det. Jag kommer filma en hel del under min vecka i Grekland, så räkna med en hel del rörligt framöver.

Vad tycker ni om min denna video? Föresten är jag superny på detta och är så sjukt obekeväm osminkad dessutom här då jag både är väldigt blek och inte färgat mina bryn. Men man är ju bara människa, ingen är perfekt! Föresten ge mig lite pepp och följ mig, har 8 prenumeranter än sålänge 😉 In och följ min youtube kanal HÄR.

Jag har filmat och redigerat allt själv så har lite överseende med det hihi. Puss!

0

15 reaktioner på “MAKE UP TUTORIAL”

 • Alexandra skriver:

  Du är jättesöt och jätteduktig!:) mer sånt här!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men tusan vad glad jag blir, behöver verkligen pepp om jag ska köra mer vloggar hihi. Tack för respons!

 • Johanna skriver:

  Älskar youtubevideos så fler sånt 🙂 Det känns mer personligt. En vlogg är btw när man får följa en person en hel dag och inte en tuturial och youtubeklipp, som detta var. Så du vet 😉 Det skulle iaf vara superkul att få följa dig en dag.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ellerhur? Visst gör det? Ja men jag ska göra en sådan dag 🙂 Det är på min lista på klipp jag ska göra haha. Tack för du rättar mig, du ser ju vilken rookie jag är 😉 haha. Kul att du gillar, kommer bli massor mer framöver!

 • Ellen skriver:

  Man känner inte igen dig som osminkad haha, det blev jättefint efteråt!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Haha nej här såg jag lite extra annorlunda ut här, brukar annars färga mina bryn och var så blek och fy. Är väldigt ovan att visa mig i smink också och gillar inte riktigt detta men känner att ingen är ju perfekt. SÅ kul att visa upp en mindre glamorös sida också.

 • Malin skriver:

  Kul med annat format! Önskar en rundtur i er lägenhet 🙂

 • Emma skriver:

  Svårt att höra vad du säger med så hög bakgrundsmusik tyvärr 🙁

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh tycker du? Ändå sänkte jag ner ljudet när jag klippte för att man skulle höra mig mer. men då vet jag det till nästa gång 🙂 Tusen tack för din feedback <3

 • Paulina skriver:

  Ellens kommentar blev jag rätt störd på här faktiskt. En komplimang och en diss på samma gång lyckades du med 🙂 väldigt otrevligt och ej så smickrande för dig ellen.

  Rebecca, Tycker du är superfin och svinduktig. Jag reagerar mycket på röster och din röst är sååååå jävla ball!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men åh gullis <3 Det är kommentarer som dessa jag sliter med bloggen. jag blir helt varm i hjärtat :)) Tack snälla för din underbara kommentar!!

 • Nilann skriver:

  Jättekul med videos, mer sånt här 😉 Håller dock med om att det var svårt att höra vad du sa pga det höga bakgrundsljudet, vilket var synd! Härligt att höra att det blir fler videos framöver 🙂 Kram på dig!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   åh tack :)) Absolut, ska tänka på det. Yes mycket mer videos framöver. Så stay tuned!!! Kramar 🙂

 • Moa skriver:

  Woohoo äntligen en video va kul! 😃 (Håller också med om ljudet, sänk de eller öva på att prata högre bara när du spelar in) get to know me tag och challenge vill jag se 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.