INSTAGRAM FAVORITES

sincerly_c8a1132-5

Sincery Jules. Henne har jag följt så länge jag kan minnas, hon är liksom inspirations inspiration. Alltid så sjukt fina bilder och en härlig variation av snygga detlalj bilder till palmer och härliga matbilder. Jag älskar hennes stil och skulle inte tacka nej till hennes garderob.

hanna-mw_c8a1132-3

modern_c8a1132-4

Modern Moreau Ett inspirationskonto som definitivt förtjänar mer följare än vad det har just nu. Dock ganska nystartat men otroligt snygga bilder och en grym blandning. Saknar jag inspiration brukar jag titta in där. Personen bakom har ett öga för detaljer!
lisa_c8a1132-2

felicia_c8a11323

hanna_c8a1132-1

Hanna Stefansson Jag älskar hennes mat/frukost bilder, de är magiska. Jag är ju typ besatt av sådana bilder, blir så inspirerad av de typ av bilderna. Gillar också att hon har så mycket färg på sitt flöde fast att det ändå ser cleant ut. Hon har liksom färgstarka bilder fast dova om ni förstår hur jag menar.

Jag följer ju en hel del på Instagram, nästan 700 personer. Ovan ser ni mina topp 5 favoriter! Så istället för att jag varje vecka listar en bloggare som jag gjort tidigare så kör vi på Instagram istället, vad tycker ni om det? Så har ni kontot som vill synas här? Så är det bara att tipsa. Hoppas ni gillar den idén. Nästa gång kanske det är du som syns här eller någon du följer. Vem vill du tipsa om?

0

2 reaktioner på “INSTAGRAM FAVORITES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.