KITCHEN DETAILS

Towel_ Himla / Salt & Pepper_Cook’n Bloom / Trivet_Cook’n Bloom / Sthlm_Rum21 / Mortar_R.O.O.M. / Marble Tray_Rum21 (contain adlinks)

När det kommer till detaljer så tycker jag man kan hålla på och fixa och trixa hur länge som helst. Likadant till när jag stylar lägenheter, man skulle kunna pilla och fixa till det i oändlighet. Något man ska tänka på när det kommer till detaljer framförallt i kök men även överlag är att samla ihop detaljerna och bygga små ”stilleben” Hellre lite mer på vissa ställen en små fjuttiga saker utspritt. Sedan måste det även finnas grejer på andra ställen med, så det inte ser platt ut men ni förstår nog hur jag menar. Dags för mig att stoppa i mig lite lunch, sedan kl 14.30 ska jag möta upp en fotograf som ska fota min bostad jag stylat. Ikväll väntas event med Emma på Waxholms hotell. Men vi hörs innan det! Puss

____________________________________________

Here is some new details from our new kitchen. It’s all about the details, right? Do you like it? Or what do you think? I really like the industrial feeling in our kitchen. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.