LE RANDOM

 

 


 

Blandade bilder från senaste tiden // random pictures from my latest days

Hej babes! Jag kom precis ur duschen, sitter här i enbart handduk och en stor turban på huvudet. Jag har faktiskt varit och gymmat, tro det eller ej 😉 haha. Är fan i chock, haha ja men så illa är det. Nu blir det andra bullar, jag är alltid som bäst på träning och kost under hösten. Är bara så sjukt mycket mer pepp då. Idag körde jag först 1 mil cykling och sedan 15 min på crosstrainern, det fick duga idag. Var helt dyngsur när jag var klar, så jäkla göttigt! Nu ska jag ta och sätta på mig lite smink och göra mig redo för resten av dagen, kommer även visa upp mer kläder från min HAUL tillsammans  med NA-KD.com, så missa inte det på min Snapchat: REBFRES, vi ses på snapen! Föresten så kommer jag länka till alla produkter  här på bloggen lite senare idag, så stay tuned!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *