FALL FAVORITES

nakd-one-1

White blouse_two-nakd

Black Mules_nakd-3

Black Skirt_HERE / Dusty pink blouse_HERE / Bikini_HERE

I samarbete med NA-KD

Som jag har nämnt innan så har jag har jag en HAUL på min Snapchat, Rebfres heter jag där! Adda mig nu om du int redan gjort det 😉 Där kan ni se alla kläder, hur de ser ut på samt vilka storlekar jag har. Jag har även gett ut en unik rabattkod till er som enbart är giltig i 24 timmar. Nu är det bara 3 timmar kvar att shoppa med den och Koden är: REBFRE20 och ger dig 20% på HELA NA-KD’S sortiment på alla märken. Så passa på att shoppa! Jag tycker att NA-KD har så himla mycket fint, tror inte jag kikat in en ända gång utan att verkligen fastna för något. Mina favoriter från ovan är helt klart nummer 1 och 8. Så fina! Happy shopping guys!

______________________________________________

Right now I have a collaboration with NA-KD.com. On my Snapchat I have a haul with them. Now you can get 20% off on the entire sortiment at NA-KD.com. Use the code REBFRE20 before you check out and you will get 20% off. Happy shopping guys!

0

2 reaktioner på “FALL FAVORITES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *