P O Z E

I samarbete med Pozehair.

Före såg mitt hår ut såhär, ganska slitet och inte så nöjd med färgen.

medans man väntar på resultatet, så snygg frilla 😉 // Waiting and waiting ..

Hur bra färg? Vi valde att klippa av några centimeter också, så nu känns håret både fräschare och tjockare. // My hair after color and cut, so fresh!

Resultatet, så nöjd. Färgen är verkligen sååå fin! // Here is the resultat, i love it. The color is amazing.

Jag besökte som sagt Rafi på Poze hair, där jag gick från ganska ljus med ombre till att gå till att bli väldigt mörk och mustig. Jag hade en tydlig bild i mitt huvud hur jag ville ha det, och har ganska stort kontrollbehov när det kommer till mitt hår haha. Men Rafi lyssnade verkligen och jag fick exakt den färgen jag tänkt, som är sådär mörk, mustig och levande. Ville liksom inte ha en ”tråkbrun” färg, viktigt att det var lite åt det varma samt lite olika nyanser. Resultat blev så fint tycker jag, färgen är SÅ fin!! Gillar ni förändringen? 

Jag har en kod till er som ni kan använda om ni behöver fixa till håret inför hösten. Uppge: REBFRE på POZE salongen på Grev Turegatan 10 så får ni 20% på alla behandlingar!

______________________________________________

– I Went to Poze hair at Grev Turegatan 10 in Stockholm to make a big change with my hair. From blond ombre to dark brown hair, Rafi at Poze hair was so good. He make magic with my hair. Thanks a lot! I really love it =)

0

4 reaktioner på “P O Z E”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.